Proci órajel állítás (? )
Figyelt kérdés
Nos,a következő processzorom van a gépbe: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz,ezen egy ilyen CPU Hűtés van: Zalman CNPS14X illetve ASUS M5A97 R2.0 alaplapon van mindez,na most nekem a gyári 3400 Mhz -ről 3800 Mhz -re van állítva,feszültség az maradt a gyári,próbáltam maximális terhelés alatt valami 5 percig (Prime95 programmal),és magonként 46°C fok volt a proci,a kérdés,hogy hagyhatom így,illetve mennyire vegyem vissza,úgy hogy ne csökkenjen az élet tartama ? Előre is köszönöm a választ! :)2014. dec. 22. 13:04
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ment a zöld! :) Közben történt egy kék halál a Flight Simulator X játék közben,ezért visszavettem 3700 Mhz -re,mivel,hallottam olyanról is hogy 1 évig problémamentesen futott valakinek a gép,aztán pedig meghalt az alaplap. Jöhetnek még a válaszok! :)
2014. dec. 22. 18:27
3/4 anonim válasza:
Ha 3.8-on kék halálozott, adhatsz neki kis plusz feszültséget.
4/4 A kérdező kommentje:
Aha értem,köszi szépen a választ! :) De az van,hogy inkább vissza vettem 3700 Mhz -ra,itt stabilan fut (egyik ismerősömnek már vagy 1 éve így fut,hibátlanul),szóval hagyom 3700-on,de köszi a választ még egyszer! :)
2014. dec. 24. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!