Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg tudok valahogy erről...

Meg tudok valahogy erről bizonyosodni egy fejhallgatónál?

Figyelt kérdés

Vásároltam pár napja egy stúdió fejhallgatót (Audio-Technika) és valahogy olyan érzésem van,hogy a bal oldal gyengébben szól. Elég minimális az eltérés(és sztem nem minden hangtartományban) ezért nem vagyok benne biztos,lehet ezt valamivel mérni?

(kb másfél éve felszúrták a bal fülem így nem merek teljesen a hallásomra hagyatkozni,feleslegesen meg nem szeretném visszaküldeni)

Köszönö előre is a válaszokat!

2016. febr. 23. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
tedd a fejedre rendesen, ha hallod, hogy bal oldalt a gyenge, utána fordítsd meg és ha jobb oldalt hallod akkor nem a füled a rossz, valószínüleg ihbás a fejhalgató, próbáld ki másik eszközzel is, mert lehet, hogy az adóval van valami gond.
2016. febr. 23. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha megfordítom nem úgy illeszkedik a fülemre a fülpárna így ez is eredményezhet eltérést,ez nem igazán jó ötlet.
2016. febr. 23. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha a gépeden (vagy ahol hasznáva van) a balace-ot egy kicsit állítod.
2016. febr. 26. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!