Dr. Dre Studio fejhallgatónál miért kell bele elemet tenni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 17:04
1/11 Panda Péter válasza:
talán mert wireless. valamivel kell táplálni a vezeték nélküli adóvevőt, az erősítőt meg a DAC-t. bár ha engem kérdezel, ez egyrészt egy túlárazott marketing-fogás, másrészt egyébként sem nagyon tudom összeegyeztetni a vezeték nélkülséget a stúdióminőséggel :S
3/11 A kérdező kommentje:
de akkor hogy kap jelet pl egy telefontól? és akkor minek van a 3.5 jack kábel?
2012. ápr. 21. 17:08
4/11 anonim válasza:
Mert erősítő van benne önmagában elem nélkül mutatós dísz.
Ennyi pénzért már fejhallgatót is lehet venni.
5/11 A kérdező kommentje:
tehát akkor belerakom az elemeket,és összekötöm a telefonnal és kész is?
2012. ápr. 21. 17:16
6/11 Panda Péter válasza:
ez az egész Beats egy műmárka am. sokkal normálisabb fejeseket is lehet venni ennyiért, igazi "klasszikusokat".
7/11 A kérdező kommentje:
igen tudom,hogy egy jobbfajta sennheiser veri,de 15ezerért egész jó vétel volt,és bizonyítottan nem a hamisított fajta
2012. ápr. 21. 17:23
8/11 Panda Péter válasza:
nem elsősorban a Senn-re gondoltam, az ő fejeseik inkább a felsőbb kategóriákban jók. AKG, Audio Technika, Superlux (!!!!), és ugye ott a Creative Aurvana Live! is 15k környékén.
10/11 Panda Péter válasza:
talán elolvashatnád az elejét is...
AUDIO Technika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!