Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik Apple gépet érdemes...

Melyik Apple gépet érdemes venni, ár és tudás függvényében?

Figyelt kérdés
Videovágás, filmkészítés, 3d animáció, effektek, stúdiózás.....leginkább a final cutot használnám, és a többi macre írt grafikai programoakat. arra vagyok kiváncsi melyik éri meg igazán az árát.....macbook pro, imac....stb. a pénzem véges, szóval oylan max 550 000ig. tudom pc-ét is lehet ennyiből építeni, de én macintosh használtam eddig is továbbra is azt szeretnék....

2012. febr. 29. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát hm... Talán még ami a legjobban megérné, hogy építesz egy Inteles PC-t és arra raksz Hackintosh-t. Ha ezt nem favorizálod,akkor én a helyedben vaterán vagy inkább UK EBayen néznék használtan 1 max 2 éves Macbook Prót.
2012. febr. 29. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:
nemrég olvastam erről a hackintoshról.....az nem valami komolytalan hülyeség?
2012. febr. 29. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha az lenne, nem ajánlotta volna.
2012. febr. 29. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Sok kompatibilitási gond lehet vele. Rendszert nem tudsz frissíteni úgy, mint az OSXet. Nagy mákkal egy origi OSX-et is fel tudsz tenni natívan. Én már raktam fel az eredmény az lett, hogy a felbontás 600x800 volt vagy valami hasonló. Beépített touchpad, bill nem működött, hang nem volt stb.

Sok szívás lehet vele. Persze lehet szórakozni, hogy megfelelő alkatrészeket meg drivereket vadásszon hozzá az ember. Ha komoly munkagép akkor semmiképp sem hakli.

2012. márc. 1. 19:33
 5/9 anonim válasza:
Szerintem Apple gépekből a Mac mini-t érdemes megvenni, nem annyira drága mint a többi (macbook, imac ....stb.), viszont tudásban. Én akarok venni Apple gépet, nekem zenélésre kell, szintikhez, hangkeveréshez, zeneszerkesztéshez. A windows alapú PC-kkel nagyon nehéz boldogulni, ha kicsit komolyabban akar zenélni valaki akkor sima PC már bőven nem elég. Multimédiás munkára (zene, grafika, stúdió...stb.), bárki bármit is mond, akkor is az Apple gépek a legjobbak, ez tény. Én Mac Mini-t akarok például. Nekem ez megfelel. Én ezt ajánlanám neked Kérdező.
2012. márc. 2. 11:33
 6/9 A kérdező kommentje:
a mac miniben nem gyenge a videokártya? meg a miniben pl lehet bővíteni?
2012. márc. 2. 16:41
 7/9 anonim válasza:
Mac mini-ből van többféle konfigurációjú típus is, biztos van olyan ami neked is jó, utána kell járni. Viszont a Mac mini-ben a RAM-okat lehet bővíteni, akár te magad is, csak az alján lévő hátlapot kell lepattintani és már saját kezűleg cserélgetheted is a RAM-okat.
2012. márc. 2. 16:49
 8/9 A kérdező kommentje:
megnézem őket, de félek grafikára, full hd filmeket vágni, a legerősebb mini is kevés lesz....
2012. márc. 2. 18:01
 9/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy létezik-e olyan, hogy külső videókártya. Ha van akkor oké. Szerintem vegyél egy Mac Mini-t és csatlakoztass hozzá egy külső videókártyát. Úgy azért remélhetőleg csak fog működni.
2012. márc. 2. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!