Vannak olyan képkereső programok amik kitudják szűrni hogy egy adott kép hova van még feltőltve? Úgy értem tegyük fel küld valaki képet és meg akarsz róla bizonyosodni hogy ő az e és nem e valahonnan leszedte.
Figyelt kérdés
Köszi2013. máj. 15. 15:16
1/9 anonim válasza:
A google képkeresője tud ilyet, ha a fényképezőgép ikonra kattintasz.
2/9 Hufnager Steve válasza:
A google kép kereső sávjába be lehet húzni képet asszem, és akkor ad hasonlókat de ha módosított rajta nincs sok esélyed
3/9 anonim válasza:
Léteznek olyan szolgáltatások amikkel visszafelé lehet keresni kép alapján, angolul reverse image search-nek hívják. A Google is tud ilyet, válts át a "Képek"-re, és a keresőmező szélén kattints a fényképezőre. Ez se 100%-os, de publikus képeket szinte mindig megtalál, szóval ha küldenek neked egy képet, és visszakapsz így egy találatot, akkor lehet gyanakodni.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi megprobálom.És ez a tineye vagy mi a neve ez milyen?Az is jó?Google jobb vagy az?
2013. máj. 15. 15:26
5/9 anonim válasza:
Ez egy Google Chrome bővítmény, beépül a jobb-kattintásos menübe, így könnyítve a képek keresését.
6/9 anonim válasza:
@#4: Kombináld őket. Nekem általában a Google több találatot ad, kereséstől is függ.
7/9 A kérdező kommentje:
Ok.Köszi a segítséget.Nem árt le ellenőrizni a képeket:))
2013. máj. 15. 15:35
8/9 Dj.N4tk0 válasza:
A TinEye nem valami jó.
Én most teszteltem.
Olyan szervereken,mint pl:facebook,badoo.
Közösségi oldalak vagy társkereső oldalak.
Ilyen helyeken nem talál semmit.
Gondolom nem is keres ezeken a szervereken.
Arra jó,ha mondjuk egy autóra akarsz rákeresni és elfelejtetted,hogy honnan töltötted le.
9/9 Dj.N4tk0 válasza:
Vagy ahogyan az előttem író írta,hogy olyan képeket talál amelyek gyakoriak és publikusak az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!