Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fejhallgatónál a stereo jobb,...

Fejhallgatónál a stereo jobb, mint a 7.1?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A lényeg annyi, hogy fejhallgatót szeretnék venni és azt olvastam, hogy a 7.1-nek szar a térhatása, és így inkább a stereo jobban megéri. Hogy van ez? Melyik a jobb?

Ha valakit érdekel, hogy mire kell a headset...játékra, zenehalgátasra, film nézésre.

A válaszokat előre köszönöm!

2015. jan. 26. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:

A 7.1-ek általában virtuális 7.1-ek, amit meg a Razer Surround progival bármilyen fejhallgatóval megkapsz. Amúgy is 2 füled van, meg ha 3 centire van a hangszóró a füledtől, nem lesz túl nagy térhatás. Egy minőségi sztereó gyakran még jobb térhangzást nyújt.

Milyen árkategóriában nézelődtél?

2015. jan. 26. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Aki azt írja hogy a jó minőségű sztereó jobb, az soha az életben nem használt 7,.1-es fejhallgatót. Nekem Logitech G35öm van, és hiába virtuális térhatás, tökéletesen elkülönül benne minden irány, nem csak azt hallod hogy jobbról vagy balról szól valami. Szerintem játékra mindenképpen megéri.
2015. jan. 26. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem a 40 ezres fejhallgatókról beszéltem, hanem a 10 ezresekről, amikre rábiggyesztik, hogy 7.1 :D Elhiszem, hogy a G35 jól szól.
2015. jan. 26. 20:37
 4/10 A kérdező kommentje:
20-30K között és a körül. A Siberia v3-ban gondolkodtam, mivel olyat hallottam, hogy akár 5 évig is bírja a strapát és amúgy is ez lenne az első komoly fülesem, úgy hogy valami tökéleteskét szeretnék venni, ha lehet.
2015. jan. 27. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Jó a Siberia, de sajnos nincs hangerőszabályzó. Az a baj vele, hogy ha hangfalon akarsz zenét hallgatni, a füles akkor is szólni fog, és hátra kell másznod kihúzni. Nem tudom miért nem lehetett rá rakni, pedig a v2-n volt.

Nekem most egy Razer Tiamat van, nagyon jó a térhangzása is, zenére és filmre is használom.

Ha most kéne vennem, akkor nagy eséllyel HyperX Cloudot vennék(külföldön már van Cloud 2 is), annak a kábelhosszabbítóján van hangerőszabályzó is, és nagyon jókat hallok róla. A Siberia v3 áll második helyen a Razer Kraken 7.1 Chromával.

2015. jan. 27. 16:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Ránéztem a Cloud 2-re. Azt olvastam, hogy majd februárban érkezik.
2015. jan. 27. 18:07
 7/10 T/Z ***** válasza:

Nekem is G35 van, hiába virtuális a hangzás, ég és föld egy sima sztereo füleshez képest, és a hasonlat pozitív vége a G35 irányába mutat értelem szerűen.

Teljesen körbeölel a térhang, játékokban is, és filmekben is; imádom, sokkal jobb, mint egy sztereo füles.

Aki azt állítja, h sz×r az ilyen füles, az gondolom csak valami olcsó kínai vacakkal próbálkozhatott..

Természetesen a minőségét nem akarom összevetni egy high-end fülesével, de átlagos embereknek átlagos felhasználásra szerintem megéri.

2015. jan. 29. 01:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon jó fejhallgató, de sajnos csak addig, amíg el nem törik. Rengeteg ember tapasztalta már ezt a "hibát". Átlag használat mellett 2-3 év alatt szétmegy.
2015. jan. 29. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt látszik a dolog.

2015. jan. 29. 19:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem. A Razer Kraken 7.1-es füleséről mit gondoltok?
2015. jan. 29. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!