Fejhallgatónál a stereo jobb, mint a 7.1?
Sziasztok! A lényeg annyi, hogy fejhallgatót szeretnék venni és azt olvastam, hogy a 7.1-nek szar a térhatása, és így inkább a stereo jobban megéri. Hogy van ez? Melyik a jobb?
Ha valakit érdekel, hogy mire kell a headset...játékra, zenehalgátasra, film nézésre.
A válaszokat előre köszönöm!
A 7.1-ek általában virtuális 7.1-ek, amit meg a Razer Surround progival bármilyen fejhallgatóval megkapsz. Amúgy is 2 füled van, meg ha 3 centire van a hangszóró a füledtől, nem lesz túl nagy térhatás. Egy minőségi sztereó gyakran még jobb térhangzást nyújt.
Milyen árkategóriában nézelődtél?
Jó a Siberia, de sajnos nincs hangerőszabályzó. Az a baj vele, hogy ha hangfalon akarsz zenét hallgatni, a füles akkor is szólni fog, és hátra kell másznod kihúzni. Nem tudom miért nem lehetett rá rakni, pedig a v2-n volt.
Nekem most egy Razer Tiamat van, nagyon jó a térhangzása is, zenére és filmre is használom.
Ha most kéne vennem, akkor nagy eséllyel HyperX Cloudot vennék(külföldön már van Cloud 2 is), annak a kábelhosszabbítóján van hangerőszabályzó is, és nagyon jókat hallok róla. A Siberia v3 áll második helyen a Razer Kraken 7.1 Chromával.
Nekem is G35 van, hiába virtuális a hangzás, ég és föld egy sima sztereo füleshez képest, és a hasonlat pozitív vége a G35 irányába mutat értelem szerűen.
Teljesen körbeölel a térhang, játékokban is, és filmekben is; imádom, sokkal jobb, mint egy sztereo füles.
Aki azt állítja, h sz×r az ilyen füles, az gondolom csak valami olcsó kínai vacakkal próbálkozhatott..
Természetesen a minőségét nem akarom összevetni egy high-end fülesével, de átlagos embereknek átlagos felhasználásra szerintem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!