Erre érdemes windows 10et rakni vagy jobb ha hagyom a 7--et?
El vagyok a 7-el is ,csak kíváncsi vagyok lenne-e bármilyen teljesítménybeli vagy egyéb növekedés, plusz?
(Hisz a jövő a 10 jobb ha megszokom előbb vagy utóbb, és a funkciók is jobbak, kényelmesebb is, stb.)
HA van akkor akkor mekkora a többlet?
HA nincs különbség teljesítményben akkor is inkább a 10et választanám
Laptop:
Intel core i7 proci 2,2 GHz,
Nvidia GTX 720M vidikari 2 GB,
8 GB RAM
1 tb hdd
alaplap: gikgo 7a1
(laptop típus: lenovo g710)
Én csak annyit tennék hozzá, hogy az irodai gépen egy jogtiszta oem 7 H. P. rendszer van/volt, de én is kíváncsi voltam és frissítettem 10-re aug elején. Úgy gondoltam, hogy ez nem rabolja aznap sok időmet, de nem így lett, a hajam hullott, mire folytatni tudtam a munkát, + számolatlan újraindulás következett, de nem ezzel volt a legnagyobb gond, hanem a nagyon hosszadalmas várakozásokkal, mire valamerre végre haladtunk tovább...Olyan is volt, hogy bejött végre valami egy szép képpel, és 15 percet vártam, mire kiderült, hogy egy entert kéne nyomnom, hogy betöltődjön a rendszer
:)
Amúgy a gépnek minden paramétere megfelel a 7-nek és 10-nek is, utóbbival mégis annyit lassult a munkavégzés, hogy minden word mentéssel eltököl pár másodpercet, amire nem mindig van idő és türelem, a hetes alatt ilyen nem volt. Most ha bármilyen fájlban változás történik, akkor a legegyszerűbb mentés is 4-5 mp, ami egy munkafázisra ráállva bosszantó mennyiségű időt "rabol" egy sietős periódusban. Nem egyszerű megtalálni az addig egyértelmű helyen lévő rendszerbeállításokat, és ezek keresgélése nem igazán tervezett munkaidő-rész. Lehet, hogy van paint a rendszerben, de még azt sem sikerült megtalálnom, mert az egy dolog, hogy a start menü átalakult, felőlem úgy néz ki ahogy akar a 10-esen, de benne ott ahol logikus lenne, ott nincs paint. Márpedig az egyszerű képszerkesztési funkciók nekem abban elegek voltak és nem gondoltam, hogy erre külön programot kéne letöltenem, de végül ez lett az egyszerűbb, mint keresgélni, hogy mi van a 10-ben, ami erre alkalmas. Aztán olvastam még máshol adatvédelmi aggályokról, és nem mintha félnem kéne valamitől, de azért nem szeretem, ha kiterjedtebben kutakodik titokban bármilyen program. Úgyhogy mindent összevetve amint lesz rá időm, visszarakom a hetest, és nagyon remélem, hogy nem akar erőszakkal újra 10-re frissülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!