A8 7650k mennyivel jobb mint az A10 5800k? érdemes upgradelni?
512 shader?
hogy hasonlithatod ez alapjan ossze oket? a 7000esekben joval modernebb az IGP mint a 5000esekben
ja az A10 re irod
5800 es 7650 nem hasonlithato ossze (bar 384 shader van mindkettoben, de nem ugyan olyan a tech vagyis a felepitesuk)
A10 7850 t is tudod tuningolni, vagyis hardveres tobletet pusztan tuningal nem fogsz beerni
gyakoralatban a tuning miatt az fps tobb
de A10 sokkal kisebb fogyasztas mellett nyujtja ugyan azt es valoszinu hogy stabilabban is ha nemnis lathato
"Az átlagolt eredmények alapján a főszereplő A8-7650K nagyjából 2%-kal gyorsabb a 65 wattos A8-7600-nál, amivel szinte pontosan az egykori csúcs APU, az A10-5800K tempóját produkálja."
prohardver #1 tesztnel van ez
szoval ha nem huzod sok ertelme nem lesz, de modernebb
alaplapodra figyelj hogy tamogassa es ha bios frissites kell akkor ted fel
azért irtam mert nemtudom mennyit számít a feldolgozó egység, ennyire részletesen nem ismerem a hardware részét
gigabyte a88xm-ds2 lapot vettem alá ami elv A88 chipset miatt jobb is az a 10eseknek is
gondolkodtam egyébként A10 7700k-ban mivel hasonló árkategória, érdemesebb azt venni, stabilabb mint egy A8?
köszi egyébként, külföldi teszteken kissé eltérő dolgok jöttek ki, de valószinüleg más config miatt,
úgyfest az igp is más kódnéven fut Spectre és Spooky, akkor csak jobban bírná az a10 7700k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!