Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erre érdemes windows 10et...

Erre érdemes windows 10et rakni vagy jobb ha hagyom a 7--et?

Figyelt kérdés

El vagyok a 7-el is ,csak kíváncsi vagyok lenne-e bármilyen teljesítménybeli vagy egyéb növekedés, plusz?

(Hisz a jövő a 10 jobb ha megszokom előbb vagy utóbb, és a funkciók is jobbak, kényelmesebb is, stb.)

HA van akkor akkor mekkora a többlet?

HA nincs különbség teljesítményben akkor is inkább a 10et választanám

Laptop:

Intel core i7 proci 2,2 GHz,

Nvidia GTX 720M vidikari 2 GB,

8 GB RAM

1 tb hdd

alaplap: gikgo 7a1

(laptop típus: lenovo g710)

2016. febr. 22. 11:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"if it's not broken, don't fix it"

ha jól megy a win7-tel, ne cseréld le semmire

2016. febr. 22. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:

Nincs értelme szerintem...

De hibátlanul futna a 10, ha akarod kipróbálhatod, nem leszel hátrányban.

2016. febr. 22. 11:26
 3/12 A kérdező kommentje:

Tehát elbírja 10et nem lesz lassabb meg ilyesmi?

HA igen akkor megéri a fáradtságot, mert szerintem hasznosabb.

És mivel van sok időm és erre szánok belőle sokat, akkor megéri, de igen tudom nagy és fáradtságos munka a telepítés...

2016. febr. 22. 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:

A Windows telepítés nem nagy és nem is fáradtságos munka... Driverek telepítése vesz több időt igénybe... De ha megvannak pendriveon, akkor nem kell neten keresgélni. Szóval tiszta rendszertelepítést végzel, legrosszabb esetben is 2 óra alatt feláll a rendszer, minden driverrel együttvéve...

Nem lesz lassabb. Én nem váltottam, mert nem vagyok vele megelégedve (szerintem ez még nagyon béta rendszer..) de ha neked megfelel, akkor használd egészséggel! :)

2016. febr. 22. 11:44
 5/12 A kérdező kommentje:

A telepítés nem nagy munka, még a driverek sem, inkább a sok program telepítése, és a megszokott beállítások keresgélése és állítgatása.... Ez olyan 1 (vagy 2) napos munka.

Köszi a válaszokat és a kívánságokat. :)

2016. febr. 22. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Az sem egy-két napos munka ha külön partíción tartasz mindent, én kb 7 éve nem telepítek fel a drivereken kívül semmit win reinstallnál. Sőt, pl bad company 2 megjelenése óta fent van a gépemen(2010 március), semmiféle probléma nincs vele.

Hagyj a winnek 60+gb helyet aztán minden fontos cuccot tarts egy másik meghajtón\partíción és a probléma letudva.

2016. febr. 22. 12:10
 7/12 anonim ***** válasza:
a konfig ránézésre simán viszi, de én nem cserélném le az fix, mivel a win 10-el csak a baj van. a win 7 még 10 évig bőven jó (2020 után is)
2016. febr. 22. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
a win7 olyan néprendszer lett mint az xp :D
2016. febr. 22. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:
igen mert jó mint az xp, és támogatott is :P a win 7 után minden ami kijött egy rakás szar.
2016. febr. 23. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Nejem egy nagyon gyönge tabletemen van win10 és nagyon jól megy teljesen meg vagyok ekégedve a win10zel. Nem értem mésoknak mi nem tetszik benne. Szovak mindenképp viszi a géped és nem fog lelassulni.
2016. febr. 24. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!