Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt?! Kiidegel....

Malenkaia kérdése:

Miért csinálja ezt?! Kiidegel. -. -

Figyelt kérdés

Szitu....a gépem elkezdte azt a szokását,h nem enged megnyitni 1-2 mappát a meghajtón...(4 meghajtó van, C,D,E és F) F meghajtón nem enged megnyitni se képet,se videót...Azt írja,h használja más progi,hozzáférés megtagadva,meg h letilva a mappa..De nem használja semmi!! Volt h telóról,fényképezőről tettem fel képet, bemásoltam a képek mappába...amik elötte voltak ott képek, azokat engedi használni, de amiket akkor másoltam fel, azokat nem! Szintén letiltja...Commanderben sem enged semmit...Tegnap lett újratelepítve, de már előtte is csinálta ezt...meg most is...

Tipp,vagy segítség,h miért csinálja ezt?!

Please...

2010. márc. 31. 00:50
 1/3 anonim válasza:
0%

A rákok (Crustacea) az ízeltlábúak (Arthropoda) törzsébe tartozó altörzs.

6 osztály tartozik az altörzsbe. Legtöbbjük vízi, de számos fajuk áttért szárazföldi életmódra. Körülbelül 40000 fajuk ismert.

A rákok feje öt szelvényből áll, minden szelvényhez egy pár végtag tartozik, ezek az érzékelésben és a táplálkozásban vesznek részt. Az első szelvényhez csatlakozik az első pár csáp (antenna 1, v. antennula), a másodikhoz a második pár csáp (antenna 2, v. antenna).

2010. márc. 31. 00:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Ujraindítás után se engedi? Csak mert lehet úgy látja vmi használja (nálam szokott ilyen lenni, van hogy vmelyik programot ki kell lőni kikapcsolás után a taskmanageren át is, de olyan is volt hogy nem is láttam, hogy megy a program mégis lefoglalta a filet). Ha nem ez akkor talán méret gond, ha túl nagy a file és nem NTFS a rendszer akkor nem nyitja meg. De az is lehet, hogy szimplán rosszul telepítetted a programot.

Ja és persze lehet malware is. A biztonság kedvéért engedj rá egy antivírust meg egy anti malwer progit, lehet megoldja.

2010. márc. 31. 02:06
 3/3 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baj, hogy nem vetted tulajdonba a mappát! Akkor szokta a winfos ezt a cirkuszt csinálni! Nyomj egy tulajdonságokat azon a mappán amivel a gond van! lesz olyan fül, hogy biztonság utána rámész arra hogy szerkesztés bejön egy új ablak. lesz egy olyan gomb hogy hozzáadás, és megint feljön egy ablak, na oda bepötyized a felhasználói nevedet! és leokézod utána bepipálod hogy teljes hozzáférés + módosítás és elvileg menni kell. Ha így sem akkor Biztonsági fülön belül speciális gomb és a tulajdonos fülnél hozzáadod megintcsak a felhasználói nevedet. :D remélem segítettem.
2010. márc. 31. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!