A Logitech Z623 mélynyomója fa vagy műanyag dobozos?
Ha jól tudom akkor maga a doboz egy vékony fa, de tényleg vékony.
És a nyílása pedig ilyen kürt alakú műanyag, tehát nagyon sok benne a műanyag.
Ha ki tudod próbálni valahol hajrá, csak van számtech bolt ahol tartanak, vagy próbáld ki a többit ami ott van, én annyit mondok, hogy egy SW-G 3000-et nyúzok és nagyon szépen szól, bár garancia lejárta után a szateliteket átrakom fa házba mert hallani rajtuk, hogy azok műanyagból vannak, de amúgy nagyon szépen szól, földszinten a konyha ajtó remeg tőle, kimegyek az udvarra hallani ahogy remeg az ablakom a tokban.
Akkor már inkább a Z2300-ra szavazok.
Bar az is olyan felépítésű mint a Z623 vagy 906 vagy 5500.
Zenére szerintem bőven elég a Z623. Amúgy a Z623 a Z2300 utódja, utóbbit már nem is lehet kapni. A faldöngető basszus nekem megvan, de azt szeretem benn, hogy egy kis equalizer állítgatással bármilyen hangzás kihozható belőle. Ha akarom, akkor olyan mély hang van, hogy az udvaron is hallani(a szobám az utca felől van), de nyugisan is tud szólni. Már nagyon régóta megvan, és semmire sem cserélném le. Még 30 ezerért vettem, nagyon jó vétel volt, mostanában már a legtöbb helyen 60-ért adják.
Fél hangerőnél még nem mentem feljebb, mert megsüketülnék. Ilyen magas hangerőn sem recsegett semmi, teljesen tisztán szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!