Milyen felsőkategóriás palm grip egeret ajánlotok?
Játékra kéne. LogiLink ID0017 fekete gaming egérpadot használok, melyik lenne jó hozzá?
Kritériumok:
1000 hz
min. 3000 dpi
szoftver
Max 20-s kategória.
(Bár palm gripet írtam , de pl. a logitech g402 , vagy g502 alakja is bejön, tehát az ahhoz hasonló egerek is jók lehetnek.)
Ez a DPI-mánia egy parasztvakítás. A legjobb szenzorok általában optikaiak (pl. Logitech MX 518, a világ legjobb egere).
Egyébként Logitech G502.
Én viszont pont hogy nem ajánlom a g402/g502-t tenyeres fogásra. Nagyon nehezek, és elég keskenyek, következésképpen erősebben kell markolni őket a szokásosnál, és mivel a jobb oldalukon nincs ujjtámasz, ezért hamar elfárad tőle a kéz. Ezt nem csak én tapasztaltam, számos fórumban panaszkodnak erre. Egyébként baromi jó egerek, de szerintem a g502 már-már túl nehéz, és eléggé lötyögős a görgője (a g402-é kemény és hangos, de abszolút precíz).
Ha szoktad emelgetni az egeret, akkor a Steelseries Rivalt ajánlom, ha nem, akkor a Mionix Naos 7000-t. Ezek kifejezetten palmos egerek, más fogással nem is nagyon lehet őket használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!