Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » G502 vs G402? Melyiket?

G502 vs G402? Melyiket?

Figyelt kérdés

Közepes a kézméretem.

Az 502 picivle jobban a kezemre áll.

Olyan véleményeket hallottam hogy az 502 általánosan jó mindenre, ami pont jó lenne nekem, viszont a görgője furcsa és nehéz is.

A 402 meg ha jól tudom moba (vagy fps) egér.

Nekem viszont általános egér kéne és lehetőleg palm gripes (de az 502 és 402 alakja bejött, tehát ahhoz hasonlóak is jók lesznek szerintem)

HA nem ez a 2, akkor ajánlhattok mást is.

max 20 k. Legalább legyen 3000 dpi-s, 1000 hz-el ,és szoftverrel.

2016. jan. 28. 00:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem G402-m van, de én is ugyanezen filóztam két hónappal ezelőtt, amikor vásárolni készültem. Fogtam már 502-t is, és nem tetszett, hogy lötyög (oldalirányban is) a görgője. (Felemelni nem próbáltam, a súlyáról nem tudok nyilatkozni.) Igaz, nekem nincs nagy kezem, nem is veszem igénybe az oldalsó támaszt, valamint a plusz gomboknak sem veszem hasznát.

Félig-meddig általános használatra, és játékra, palm grippel használom a G402-t, én végül 15 ezerért találtam akciósan, annyiért nagyon megérte. Én személy szerint nem látom értelmét, hogy a megoszló igényeimhez megérje a G502, a G402-vel szemben.

Persze, ha pici a különbség, 20k körül megérheti megvenni, ha te jobban húzol a G502 felé. De előtte mindenképp nézd meg a görgőjét és súlyát, hogy az mennyire áll neked kézre.

2016. jan. 28. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!