Akkora a kezem mint egy 12 évesnek és szeretnék egy logitech g402 szerintetek kényelmes lenne nekem?
Azt hiszem, neked ajánlottam már a Roccat Kone Pure Opticalt, még mindig fenntartom. :)
A G402 elég nagy egér, és szinte csak tenyeres fogással lehet optimálisan kezelni. Ha kicsi a kezed, akkor vagy nagyon elöl kell rajta fogást találni (így elég kényelmetlen), vagy nem fogod elérni az elülső gombokat (G7, G8 és a sniper gomb).
Látom, már másik egér mellett döntöttél, de azért leírnám a tapasztalataim, apró kézzel rendelkező lányként. (Az ismeretségi körömben senkinek nincsenek olyan rövid ujjai, és pici keze, mint nekem.)
Nemrég röpke MediaMarktos egértapogatás után döntöttem úgy, "kényelmes lesz az..." alapon, hogy megveszem neten. Megvettem, és igazából meg vagyok lepődve, hogy mennyire kényelmes. (Igaz, tenyeres fogásom van, elismerem.) A gombokat gond nélkül elérem, nem kell elmozdítanom a kezem az egérről, hogy a legtávolabbit nyomkodjam. Még az épphogy 7 centis (igen, megmértem) mutatóujjammal is. A G402-nél nagyobb már nem kellene, mondjuk.
De őszintén szólva, én nem vennék úgy egeret, hogy előtte nem volt lehetőségem valahol legalább megfogdosni, kipróbálni, hogy illene-e a kezemhez. Más lehet merész, és "megszokom majd" elképzeléssel, vakon rendel internetről. Én nem. Még ha igaz is, hogy meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!