Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech G402-n miért nem...

Logitech G402-n miért nem vált profilt a szoftver, ha beálltom?

Figyelt kérdés

Star Wars Battlefronton a két oldalsó egér gombot akarom beállítani. A bal gomb meletti két gombot is csak úgy tudtam beállítani,ha a Logitech szoftverben a két gombnak a vissza/előre parancsot adtam, de a másik kettőnek nem tudok olyan parancsot adni,amivel tudnám a játékban használni(kivéve ha valamelyik billentyű lenyomását állítom be). Csináltam hát külön profilt ugyan ezt a parancsot kapta a két felsőbb gomb, az alsó kettőre pedig beállítottam a 3-4-es billentyűk lenyomását, mert a játékban ezekre vannak állítva alapból funkciók, tehát így volt a legegyszerűbb. A profilnál megadtam a játék exejét,mégse aktiválja be, csak, ha a szoftverben azt a profit állítom alapértelmezettnek,de így nem vált ugye automatikusan a profilok közt, ha elindul a játék....

Megpróbáltam,hogy az origin exejét is hozzáadom (arról fut a játék) de úgyse váltott.

2016. jan. 2. 18:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!