Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 10. 000 FT alatt van valami...

Szabi :D kérdése:

10. 000 FT alatt van valami jó használható egér?

Figyelt kérdés

2016. febr. 8. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Mire szeretnéd "jól" használni?

Két példát mondok:

- Anno vettem egy sima görgős, két gombos egeret 790 ft-ért az auchanben. 3 évig húzta, napi kb. 4-5 órás nyúzással (fps, rts, mmo), hétvégén kb 10-12.

- Aztán páromnak adtam és 1,5 éve vettem egy keep out X4-et, akkor volt 6200ft. Máig tökéletesen működik, ugyanilyen stress-test-nek van alávetve.

A trustokat kerül el. A cégnél 3 egeret is vettem (saját vállalkozás, így nem a főnöktől várom a beviteli eszközöket), ebből 2 volt trust, két hétig sem bírták. Aztán egy 5000 ft-os logitech is megadta magát, gariban visszavittem, ráfizettem még egy tizest és az m560 eddig kifejezetten jól teljesít - de ez ugyebár már más árkategória.

Szóval először definiáld, mire szeretnéd használni. Vannak átfedések, de konkrét típust könnyebb mondani a felhasználási körödet ismerve.

2016. febr. 8. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Genius Maurus

Logitech g100s (mostanában nagyon elszaladt az ára, de a MediaMarktban szokott lenni 8000 Ft körül is)

2016. febr. 8. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja igen, a Trust, A4Tech, Hama, Aula, Acme, Gigabyte valamennyi termékét kerüld el messziről! A tizenévesek valamiért megőrülnek értük, de az összes hulladék (mármint az egerek, nem a tizenévesek).
2016. febr. 8. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
A gigabyte-nak már az egerei is teljesen kukák? Eddig csak a tápjaival, meg az alaplapjaikkal szívtam, ezek szerint akkor az egerek terén sem virítanak :)
2016. febr. 8. 10:24
 5/10 anonim ***** válasza:
10e Ft-ból én 10db teljesen jól használható egeret veszek.
2016. febr. 8. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

#5: Mire használható? Internetezésre meg Office-ra? Hagyjuk már ezeket a "Teszkós egérrel, alátét nélkül osztom a fejeseket Cségóba" marhaságokat. Rengeteg egérrel találkozom a napi munkám során, és a legtöbbjükkel még a Windows ikonok becélzása is gondot okoz, annyira hulladék szenzor van bennük. Ez még az állítólag minőségi Logitech, Microsoft egerekre is igaz.

Lehet dolgozni Tesco gazdaságos barkácsgépekkel is, de a hivatásosok mégis Makitát használnak. Vajon miért? Hiszen az árából kijönne 10 Tescós is.

2016. febr. 8. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

Azért írtam amit írtam, mert nekem semmi bajom nem volt sosem az 1-2e Ft-os egerekkel. Az én mindennapi igényeimnek megfelelnek az ilyen egerek, a kérdező igényeiről pedig egyelőre fogalmunk sincs.

2016. febr. 8. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: Ott van a leírásban a CS:GO, ezért gondoltam, hogy játékra kellene neki. Pont a Counter-Strike az, amihez kötelező a halálpontos, a gyors mozdulatokat lekövetni tudó egér, ezért ajánlottam neki a fenti két modellt.
2016. febr. 8. 11:30
 9/10 anonim ***** válasza:
OK, a címkét nem figyeltem. :)
2016. febr. 8. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
2016. febr. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!