10. 000 FT alatt van valami jó használható egér?
Mire szeretnéd "jól" használni?
Két példát mondok:
- Anno vettem egy sima görgős, két gombos egeret 790 ft-ért az auchanben. 3 évig húzta, napi kb. 4-5 órás nyúzással (fps, rts, mmo), hétvégén kb 10-12.
- Aztán páromnak adtam és 1,5 éve vettem egy keep out X4-et, akkor volt 6200ft. Máig tökéletesen működik, ugyanilyen stress-test-nek van alávetve.
A trustokat kerül el. A cégnél 3 egeret is vettem (saját vállalkozás, így nem a főnöktől várom a beviteli eszközöket), ebből 2 volt trust, két hétig sem bírták. Aztán egy 5000 ft-os logitech is megadta magát, gariban visszavittem, ráfizettem még egy tizest és az m560 eddig kifejezetten jól teljesít - de ez ugyebár már más árkategória.
Szóval először definiáld, mire szeretnéd használni. Vannak átfedések, de konkrét típust könnyebb mondani a felhasználási körödet ismerve.
Genius Maurus
Logitech g100s (mostanában nagyon elszaladt az ára, de a MediaMarktban szokott lenni 8000 Ft körül is)
#5: Mire használható? Internetezésre meg Office-ra? Hagyjuk már ezeket a "Teszkós egérrel, alátét nélkül osztom a fejeseket Cségóba" marhaságokat. Rengeteg egérrel találkozom a napi munkám során, és a legtöbbjükkel még a Windows ikonok becélzása is gondot okoz, annyira hulladék szenzor van bennük. Ez még az állítólag minőségi Logitech, Microsoft egerekre is igaz.
Lehet dolgozni Tesco gazdaságos barkácsgépekkel is, de a hivatásosok mégis Makitát használnak. Vajon miért? Hiszen az árából kijönne 10 Tescós is.
#5 vagyok
Azért írtam amit írtam, mert nekem semmi bajom nem volt sosem az 1-2e Ft-os egerekkel. Az én mindennapi igényeimnek megfelelnek az ilyen egerek, a kérdező igényeiről pedig egyelőre fogalmunk sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!