Logitech g502 vs Mionix Castor vs Roccat tyon vs Roccat Kone xtd vs roccat rival?
Emelgetni nem nagyon akarom.
Palm gripes fogásra
felsőkategóriás egeret
legalább 3000 dpivel
szoftverrel
1000 hz-el
jobb kezes legyen
legyen tenyér hátsó részének (tenyérpárna?) támasz , de ne is legyen túl nagy, tehát a 2 közt
legyen át is fogható, de kényelmes is.
Ne legyen se túl nagy se túl kicsi (kézméret: szélesség (hüvelykujjal együtt): 8,6 cm , hossz:
18,9 cm.)
20 k-s kategória (max 30as kategória ha nagyon jó)
Meggyőztek hogy a g502 jó választás de kaptam 1 ellenvéleményt mely szerint nem az.
(Media Marktban megfogdostam az 502 és a 402-t és az alakjuk viszonylag bejött pedig nem palm
gripesek. Állítólag viszont az 502 és 402 hosszú távú használata során idegesítő a jobb oldali
ujjtámasz hiánya miatt, plusz még a görgő is lötyög.)
A többit megfogdostam a pixelben.
A kone xtd görgője nem tetszett , a tapadása és a oldalmozgása miatt (a g502-é sem de ettől az
még jó).
A rival az jó lenne de csak hosszú és az alakja így nem olyan jó.
A mionix csak jól átfogható de nem kényelmes, tehát nem elég nagy , a tenyér hátsó részét nem
tartja.
A g502 versenytársa a roccat tyon mert a fogása tökéletes! Egyesíti az árfoghatóságot a
kénylemmel, midezt (túl) sok gombbal, szuper görgővel. Nem túl rövid ,de nem is túl hosszú.
Megtartja a tenyerem hátulját de át is bírom fogni. Tehát tökéletes... De műszakilag is az?
Megér ilyen sok pénzt? Vagy jobban járnék a g502 vel? Ha már ennyit költök rá akkor az 6000 különbség már mindegy.
Esetleg ajánlhattok más hasonlót is.
A Tyon lézeres, és azokat nem szokták ajánlani a profik, de a Roccat a legjobb lézeres egereket gyártja a piacon. Nekem volt Kone XTD-m és NYTH-em is, soha egyikkel sem tapasztaltam akadozást, késést vagy "rásegítést" (mikor a kurzor túlfut a célon).
Mindig azt mondom, az egér elsősorban kényelmes legyen, minden más csak ezután következik. Ha nem tudod normálisan megfogni, vagy fárasztja a kezed, lehet akár a világ legjobb egere is, semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!