G502 vs g402 vs Mionix Naos 7000 vs Mionix Naos 8200 palm grip fogásra?
Palm gripes fogásra kerestem felsőkategóriás egeret legalább 3000 dpivel , szoftverrel, 1000 hz-el 20 k-s kategóriában. Meggyőztek hogy a g502 jó választás de kaptam 1 ellenvéleményt mely szerint nem az.
(Media Marktban megfogdostam az 502 és a 402-t és az alakjuk viszonylag bejött pedig nem palm gripesek. Állítólag viszont az 502 és 402 hosszú távú használata során idegesítő a jobb oldali ujjtámasz hiánya miatt, plusz még a görgő is lötyög.)
A Mionixet nem ismerem, meg tudnám esetleg fogdosni valamelyik üzletben? (eddig decusom volt de az túl nagy és picit nehéz is)
Tehát melyik lenne ezek közt a legjobb?
Én ajánlottam a Mionix 7000-et, nekünk van mindkét Logitech a családban, plusz én használom a Mionixet. Sajna Magyarországon abszolút ismeretlen márka, pedig csúcsminőségű mind elektronikusan, mind anyaghasználatra. Magyarországon egy helyen árulják, Pesten a Pixel Kereskedőházban, ott az összes egeret ki lehet próbálni:
Lehet, hogy neked kényelmes lesz a g402/502, nincs két egyforma kéz és egérfogás.
Nekem és a fiamnak is nagy kezünk van (20 cm a kéztőtől a középső ujjunk hegyéig), egyszerre vettük a két Logitechet (ő 502, én 402), és egyszerre fáradt el a kezünk tőlük. Cseréltünk, a másik még rosszabb volt. Továbbpasszoltuk a lányoknak, ők imádják (mondjuk a feleségem kocajátékos, a lányom meg csak MMORPG-vel játszik). A fiam vett egy SS Rivalt, én meg egy Mionixet, és egyszerre sóhajtottunk fel, hogy "na végre", olyan kényelmesek voltak.
Amúgy a két Logitech szenzorügyileg fantasztikus, ha neked kényelmes, egyikkel sem jársz rosszul. De ha a Mionix mellett döntenél, CSAK a 7000-est vedd, a 8200-ban ócska lézeres szenzor van, a 3200-ban meg optikai, de még gagyibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!