Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » G502 vs g402 vs Mionix Naos...

G502 vs g402 vs Mionix Naos 7000 vs Mionix Naos 8200 palm grip fogásra?

Figyelt kérdés

Palm gripes fogásra kerestem felsőkategóriás egeret legalább 3000 dpivel , szoftverrel, 1000 hz-el 20 k-s kategóriában. Meggyőztek hogy a g502 jó választás de kaptam 1 ellenvéleményt mely szerint nem az.

(Media Marktban megfogdostam az 502 és a 402-t és az alakjuk viszonylag bejött pedig nem palm gripesek. Állítólag viszont az 502 és 402 hosszú távú használata során idegesítő a jobb oldali ujjtámasz hiánya miatt, plusz még a görgő is lötyög.)

A Mionixet nem ismerem, meg tudnám esetleg fogdosni valamelyik üzletben? (eddig decusom volt de az túl nagy és picit nehéz is)

Tehát melyik lenne ezek közt a legjobb?

2016. febr. 4. 13:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Emelgetni nem nagyon akarom.
2016. febr. 4. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a g502-t csak ajánlani tudom , a Mionixet nem ismerem.
2016. febr. 4. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam a Mionix 7000-et, nekünk van mindkét Logitech a családban, plusz én használom a Mionixet. Sajna Magyarországon abszolút ismeretlen márka, pedig csúcsminőségű mind elektronikusan, mind anyaghasználatra. Magyarországon egy helyen árulják, Pesten a Pixel Kereskedőházban, ott az összes egeret ki lehet próbálni:

[link]

Lehet, hogy neked kényelmes lesz a g402/502, nincs két egyforma kéz és egérfogás.

[link]

[link]

Nekem és a fiamnak is nagy kezünk van (20 cm a kéztőtől a középső ujjunk hegyéig), egyszerre vettük a két Logitechet (ő 502, én 402), és egyszerre fáradt el a kezünk tőlük. Cseréltünk, a másik még rosszabb volt. Továbbpasszoltuk a lányoknak, ők imádják (mondjuk a feleségem kocajátékos, a lányom meg csak MMORPG-vel játszik). A fiam vett egy SS Rivalt, én meg egy Mionixet, és egyszerre sóhajtottunk fel, hogy "na végre", olyan kényelmesek voltak.

Amúgy a két Logitech szenzorügyileg fantasztikus, ha neked kényelmes, egyikkel sem jársz rosszul. De ha a Mionix mellett döntenél, CSAK a 7000-est vedd, a 8200-ban ócska lézeres szenzor van, a 3200-ban meg optikai, de még gagyibb.

2016. febr. 5. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!