Viraag1 kérdése:
2GB vagy 4GB? Megéri a felárat?
Figyelt kérdés
Megéri a GTX 960 4GB-os verziója a 8e forintos felárat? Én úgy gondolom, hogy a 960 teljesítményéhez inkább a 2GB való, de javítsatok ki, ha tévedek.
Válaszokat előre köszönöm.
2016. febr. 2. 23:44
11/14 anonim válasza:
Elvileg az EVGA-nak van olyan akciója, hogy fél éven belül a különbözet megfizetésével lehet indoklás nélkül cserélni. Nem tudom, Magyarországon is él-e a szolgáltatás vagy mik a feltételei, de szerintem ennyivel a Pascal előtt érdemes utána olvasni.
12/14 anonim válasza:
64-65-ért ott a giga wf2 4 gigás verzióban. Jelenleg best buy.
13/14 anonim válasza:
"64-65-ért ott a giga wf2 4 gigás verzióban. Jelenleg best buy."
+ 1 szavazat
14/14 anonim válasza:
Megéri. Nekem 950-em van, de néha gta 5-ben ha sok mozgás van (pl. rendőrség trollkodik, lövöldözök, ütközök egyszerre), vagy néha ha nagyon gyorsan megyek, előfordulnak mikrolagok, mert kifutok a vramból. Amúgy nem vészes, high-very highon egész jól viszi a dolgokat, de ha van pénzed, akkor fektess be a 4gb-os gtx 960-ba, és megkíméled magad ettől. (Amúgy nincs panasz a gainward gtx 950-emre :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!