Megéri a felárat? I5-6600?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Akarok egy alap gépet (ez alatt azt értem, hogy VGA-t csak később fogok venni bele).
Szóval egy I5-6600-at néztem ki, azonban nem tudom, hogy melyiket éri meg:
I5-6600 / 6600K
Játékra kell a gép, tuningolni nem tudok, és nem is nagyon szeretnék. A K-s verzió 20 ezerrel drágább. A sima gyengébb valamivel, mint a K-s változat? Vagy csak annyi, hogy a K-sat lehet tuningolni?
Amúgy így nézne ki a gép:
CPU: I5-6600 / 6600K
ALAPLAP: Gigabyte H170-HD3
RAM: Kingston HyperX DDR4 8GB
HDD: WD 1TB BLACK (FZEX)
TÁP: FPS HYPER 500W
HÁZ: Raijintek Arcadia
Videokártyát csak később szeretnék venni.
Előre is köszi a válaszokat.
2015. nov. 4. 17:57
1/4 anonim válasza:
Csak annyi, hogy a K tuningolható, igen. Az eddigi nagy DX12 tesztek alapján a húzott i5 hozza az alap i7 szintjét, de csakis kizárólag akkor, ha jelentősen erős videokártya, legalább GTX970 van mellette. Ha ennél gyengébbet tervezel, de mindenképpen biztosra akarsz menni, hogy jövőre is jó legyen, akkor is felesleges kiadás a K verzió.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor a sima 6600-at választom. Az alaplap jó lesz hozzá?
2015. nov. 4. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!