Viraag1 kérdése:
Megéri a plusz felárat? GTX 960
Figyelt kérdés
A Gigabyte kártyája 64.000 Ft szállítással: [link]
Az MSI vagy az ASUS hasonló paraméterekkel rendelkező darabjai pedig 69-70.000 Ft szálítással: [link]
Megéri a 6-7 ezres felárat a "minőség", vagy a Gigabyte is tudja hozni az elvárhatót?
Az is érdekes, hogy amennyibe az MSI meg az ASUS kerül, annyiért már majdnem kapok 4GB-os Gigabyte kártyát... Ennyire rossz minőségű?
Válaszokat előre köszönöm!
2015. szept. 25. 17:34
1/9 anonim válasza:
70 ezerért már R9 380 4GB kapható, ami messzemenően erősebb a 960-nál, ezért mindkét választás rossz. GTX960 60 ezer alatt éri meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem a ShadowPlay miatt kell Nvidia kártya. De ha valaki tud mondani AMD kártyához egy olyan felvevő programot, amivel minimális FPS veszteséggel lehet felvenni, akkor már venném is a 380-at. : )
2015. szept. 25. 17:59
3/9 Trevor. válasza:
Ha kellően erős géped van (Ivy Bridge/Haswell/Skylake i5, 8GB ram), akkor a Fraps nem vesz le 1-2 FPS-nél többet.
4/9 A kérdező kommentje:
Ezek a paraméterek:
i5-4590 3.3 Ghz
8 GB RAM
illetve akkor az R9 380.
Ez kellően erős? Jelenleg videókártya nélkül eléggé megterheli a gépemet a Fraps.
2015. szept. 25. 18:07
5/9 A kérdező kommentje:
Illetve azért is hajlok inkább az Nvidia felé, mert a játékok, amikkel játszok (vagy szeretnék) pl.: Resident Evil, Tomb Raider, Mass Effect, Witcher stb. inkább az Nvidia kártyákat szeretik. : )
2015. szept. 25. 18:28
6/9 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a win10-ben van beépített felvevőprogram win+g kombinációval előhozható.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem igazán működik játékon belül. De lehet, hogy én csinálok valamit rosszul.
2015. szept. 25. 18:40
8/9 anonim válasza:
Xbox platformra menti, gondolom külön oda be kell jelentkezni először, vagy valami hasonló.
9/9 A kérdező kommentje:
Képernyőnél működik is szépen, de amint elindítok egy játékot akkor hiába nyomkodom a WIN+G-t, semmi.
2015. szept. 25. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!