Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdekes PC hiba ilyennel még...

Érdekes PC hiba ilyennel még nem találkoztam mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Hibajelenség:Játék közben lefagyott a gép akadozott gondoltam driver hiba, nem települnek a win frissítések a win sem mindig ok?! Egy esetben eltűnt a kép a monitoron majd visszajött gondoltam gyenge a táp a vga-nak a egy esetben a 8 giga ramot látta, de azt írta, hogy 3.75 használható 64 bites rendszeren. Ramot kivettem betettem megjavult, Ma megint lefagyott játék közben, nem bootolt be vagyis nem adott képet a monitoron. Tegnap Kicseréltem a másik gépből a kártyát megjavult az új kártyával működött és+ kapott egy erősebb tápot a másik gépből egy napig működött. Ma szereltem össze a bootolásnál nem látta a rendszervinyót, de a biosban megmutattam neki, ezután ok! Azonban jéték közben ma ismét lefagyot, de már csak elindul, nincs kép a monitoron, nem bootol be még pendrive-ről sem. Megint kicsréltem a vga kártyát,mint korábban de nem történt változás nincs kép a monitor nem látja a pc-t, ramok kicserélve így sem változott a helyzet. :A VGA jó ez biztos mert a másik gépben működik, monitor ok ez biztos, RAMok jók ez is biztos alaplap vagy CPU hiba lehet??? Nem melegszik a gép - vízhűtéses- , ventik forognak.

2016. jan. 30. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Több játéknál vagy ugyanannál?
2016. jan. 30. 19:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a far cry4-nél csinálta, de miért nem indul el??
2016. jan. 30. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Több játéknál is akadozott, de talán ennél lett off-os
2016. jan. 30. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
nem lehet táphiba?
2016. jan. 30. 20:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Corsair VX450-es tápját kicseréltem a másik gép Corsair VX550-es tápjára , jelenleg a VX450-el hajtott gépen írok a másikat ebből vettem ki és tettem be a hibás gépbe, szerintem nem lehet táp hiba. A hibajelenség a korábbi tápnál is ez volt, de gondoltam egy erősebb táp orvosolja, hát nem. A gépet 3 hete vásároltam használtan a VX450-es táppal. Eddig bírta a PC
2016. jan. 30. 20:40
 6/8 Trevor. ***** válasza:
Alaplap hiba lehet.
2016. jan. 30. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ én is arra tippelek.
2016. jan. 30. 21:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma reseteltem az alaplapot és működik a rendszer. Ez csak ideiglenes vagy megoldódott a probléma. Azt írták, hogy a RAM cserénél bolondulhat meg a lap és ez orvosolja. Most tökéletesen működik a rendszer, denme vagyok nyugodt.
2016. jan. 31. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!