Ilyen hibaüzenettel még nem találkoztam segítene valaki?
Netezés közben felugrott ez a hibaüzenet és nem tudtam semmit csinálni ujra kellett inditani a laptopot...csak net ment a gépen meg a WarThunder nevezetű repülős játék frissítése..segítene valaki?? mit csináljak ilyenkor hogy legközelebb ne legyen ilyen hibaüzenet? hogy lehet javitani? mit jelent? itt a kép linkje:
Igazából ez a szokásos "kékhalál" üzenet, csak éppen nem magyarul. Nagyon sok dolog kiválthatja, akár szoftveres, akár hardveres probléma. Sőt, olyankor is megjelenhet, ha valós gond nincs is a géppel, csak a kedvezőtlen körülmények valahogyan összeadódtak. Már maga az üzenet kezdete is az, hogy "Amennyiben először látja ezt az üzenetet..."
Tulajdonképpen ezt megelőzni nem nagyon lehet, csak reménykedni benne, hogy nem valami komolyabb probléma előjele.
Fasza mondhatom esetleg ez közrejátszhat??? ugyanis ilyen windows frissítést is jelzett és telepített mikor feljött a hibaüzenet jobb oldalt lent a sarokban egy kis sárga pajzs
Akár...
Nézd meg, hogy a frissítések között ott van-e a cikkben írt számú, ha igen, akkor töröld le.
De, mint írtam, sok minden okozhat kékhalált, és bár ott van a végén, hogy mi váltotta ki, az sem mindig biztos.
Hibás telepítés, hibás szoftver, hibás hardver, túlhúzott gép, de akár bizonyos kedvezőtlen körülmények találkozása is lehet a hiba oka.
Ha a szövegben szereplőkre kiváncsi vagy, másold be mondjuk a Google fordítóba, többé-kevésbé jól lefordítja.
Megelőzni pedig szinte reménytelen, legfeljebb csökkentheti az esélyt, ha nincs húzva a gép, csak megbízható hardverek vannak beszerelve. A szoftveres hibákat (pl. vacakul megcsinált oprendszer) nem tudod elkerülni.
Egyébként általában nem veszélyes, csak kellemetlen. Persze, ha nem túl sűrűn jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!