Újra raktam a gépemet 2 napja előtte full grafikán ment a world of tank, most viszont a kliens letöltésénél miért mi lehet a hiba oka soha nem találkoztam még ilyennel?
Felugrik a launcher telepítése előtt egy abalak 0.00001 másodpercre majd a hibaüzenet Először raktam ezt a gépet és a videokártyával volt szenvedés mert nem ismerte fel a rendszer de sikerült.Már 3 éve játszom wotot és ezen a configon fél éve hibátlanul.
Toshiba Satellite C660 windows 7 64bit CPU típusa Mobile DualCore Intel Core i3-380M, 2533 MHz DIMM1: Samsung M471B5773CHS-CH9 3 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Videokártya ATI Mobility Radeon HD 5400 Series (512 MB) DirectX 11.0
Azok számára, amelyek hiba lauching WOTLauncher.exe, hogy az államok
"Kritikus hiba Nem kezelt kivétel történt. Az alkalmazás újraindul"
Egy végtelen ciklusba, itt van a kiváltó ok:
A torrent alkalmazás a WOTLaucher szüksége van az Internet Explorer beállításai. Ez a hiba történik, ha már eltávolította az IE Explorer a Windows-funkciókat. Akkor dupla ellenőrzést megy
1.. Majd a központ, majd megpróbálja megnyitni az Internet Options (ha rákattint erre, nem nyit)
2.. A Vezérlőpult -> "program, és a funkciók" -> "nyíló ablakok funkció be-vagy kikapcsolása" -> "Internet Explorer #", ezt ellenőrizni kell
Után újra lehetővé teszi az Internet Explorer, indítsa újra a számítógépet, és futtassa a Windows Update és telepítse a frissítéseket az Internet Explorer (telepítés verzió 10 vagy 11, mint szükséges)
Mindezek után, indítsa újra a számítógépet, majd futtassa a WOTLauncher.
élvez
igazad volt van megoldás (google fordítás fent)
próbálj ki pár internet explorer frissítést(van aki azt mondja hogy a 11el nem kompatibilis de lehet pont az fog kelleni)
telepíts új directx et,új netframeworks, tedd kivételbe vírusirtónál tűzfalnál,futtasd rendszergazdaként vagy próbáld meg torrentel letölteni
Elfelejtetted letörölni a rejtett mappát a C meghajtóról.
amiben a beállítások vannak, valami wargaming mappa.
azt is töröld le és tedd újra a wotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!