NVidia-s videókártyákból melyik gyártótól a legérdemesebb venni?
Mindkét gyártó minden árkategóriában csinál kártyákat, emiatt nyilvánvalóan van verseny, általánosságban elmondhatjuk, hogy az AMD a középkategóriában került ki győztesen, míg máshol az nvidia megoldásai a jobbak.
Belépőszinten: GTX750 - GTX750Ti - GTX950
Középkategóriában: R9 380 - R9 380X - R9 390
Csúcskategóriában GTX980 - GTX980Ti - TitanX
Nvidia kártyáknál az ajánlott márkák
MSI
EVGA
Asus
Ebben a sorrendben.
#1 azért a gtx 970-et betehetted volna a középkategóriás felsorolásodba!
Kritikán aluli darabok igazán egyiknél sincsenek. Mostanában az ASUS-ra szoktak panaszkodni.
Én Nvidiánál, ha viszonylag olcsón kell Gainwardot vagy Palitot vennék. Közép árban a Zotac kártyák jók, illetve a Gainward Phantom modelljei, a drágábbak között pedig az EVGA.
Mostanában szokták dicsérni a Gigabyte-ot is, én nem vagyok a márka rajongója.
MSI, EVGA, Palit, Gainward stb...
en ilyen sorrendben valogatnek
nvidianal nem igazan lehet melenyulni gari azert van ra
igaz amd nel is
de amd nel surruben vannak hutes problemasok vagy hangos hutesek. igaz ez amiatt is lehet mert kicsit nagyobb a hotermelesuk
amd nel is mehet az MSI is a Sapphire mellett vagy elott, illetve kulfoldi markak is jok mint PowerCooler vagy HIS, csak nalunk nem igazan kapni ezeket...
Gigabyte meg Asus a csapbol is folyik, talannezert is van rajuk tobb panasz hisz ezekbol veszik a legtobbet, gigabyte mert olcso asus meg mert csucs top stb.. gyarto
* PowerColor *
... Cooler :D nagyszeru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!