Melyik videokártya gyártótól a legérdemesebb vásárolni mostanság GeForce-t? (részletek lentebb)
Olyat keresek mely a legjobb élettartam és teljesítmény arányban, és jól tuningolható.
Egészen pontosan egy GTX 750 Ti típusról lenne szó.
Születésnapi ajándéknak lesz és amennyire van lehetőségem, a legjobbat szeretném választani.
mindegyik jó, minimális különbségek vannak köztük
az árát nézd, és a garanciát, én ez alapján döntenék
Kb. teljesen mindegy.
Ha ez számít akkor a Microstar kártyán van egy D-Sub csatlakozó is, de csak egy-egy db a DVI-ből és a HDMI-ből, míg a Gigabyte kártyáján nincs analóg (D-Sub) kimenet, hanem csak az egyik DVI csatlakozóról oldható meg a dolog. Viszont van összesen 4 db digitális kimenet.
Ha nem saját magadat ajándékozod meg, akkor célszerűnek tűnik az ünnepeltet is megkérdezni, mert lehet hogy valami teljesen más típusra vágyik.
Az MSI-be úgy látom van + menüje ahol mutatja mennyin dolgozik éppen és lehet választani játék mód, csendes mód, stb. között.
Érdekelne, hogy a GIGABYTE-ban is van-e ilyen, vagy ehhez hasonló?
#5 És az mire jó?
Egy GTX 750 Ti, semmiképpen sem eszik többet 60W-nál. A két nagy ventilátor fütyürészve elboldogul vele.
Ahogy én látom a dolgokat, videokártyát nem azért veszünk, hogy hogy a hőmérséklet meg sebesség adatait nézzük, vagy tesztprogramokat futtasunk rajtuk, hanem hogy játszani, filmet nézni, stb tudjunk.
És az MSI-nek kell pin csatlakozó?
Erről még nem találtam infót, de a GIGABYTE-ba úgy olvastam kell, de ők adnak is átalakítót.
MSI-vel mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!