Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nyíregyházán hol a legérdemese...

Nyíregyházán hol a legérdemesebb számítógépet összerakatni?

Figyelt kérdés

Évek óta akarok egy fullos gamer PC-t, maradjunk annyiban, hogy nagy pénzből, és ezért minden részlet fontos.

Nyíregyházától 15 km-re lakom.

A környéken a legjobb számítástechnikai boltot keresem, ahol tudják, miért kerül ennyibe, mire való, és nem dünnyögnek, hogy drága.

Mondjuk nem szívesen megyek oda ahol ilyen inges, középkorú faszik vannak (ez nem személyeskedés, ez tapasztalat, tisztelet a kivétel), akik az irodai PC-t istenítik, és majdnemhogy lecsesznek, mert játszok, és 16 évesen drága gépet veszek. Megjegyzem, nagyon régóta gyűjtök rá, 10 éves korom óta egy 40 ezres gépem van, és azért nem vettem azóta 3-at, mert ha én veszek, akkor csak olyat, amilyet kinéztem, és csak normálisat, így vártam, az informatika iránt érdeklődöm, másra nem is tudnám elkölteni.

Itt helyben volt egy jó üzlet, ahol fiatalabb srácok voltak, jó arcok voltak, és egyértelműen itt akartam összerakatni, mert tudtam, hogy itt minden megvan, amit összeírtam, és ha mondok valamit, akkor értik is, de bezártak, és nem tudom mi lett.

Bocsi a "történet" miatt, túl bőbeszédű vagyok.

Az említett környéken keresek hasonló boltot, és mindenképpen otthon legyenek ebben a témában, és foglalkozzanak a gamer PC-kkel, garanciától kedve minden.

Mondom, nagyon precízen szeretek mindent tudni, ha ilyen árkategóriájú gépet akarok, akkor nem bízok meg, csak minden huszadik eladóban :D

Gondolom értitek :)

Kitelik tőlem, hogy addig be se üzemeltem az egyik hardvert, míg meg nem jött a másik, mert együtt néztek ki jól :) Ezt azért nem, de például....

Lehet, hogy a kérdés marhaság, de ez is bizonyíték arra, hogy tényleg a környék legjobb boltját keresem Gamer PC ügyben.

Rendelés is megoldható lenne, de először megpróbálom ezt a kérdést, hátha van a környéken jó

Mert ugye PCX országszerte híres, de nem oldható meg személyes átvétel, viszont ez személyes lenne, de nem nagy név Magyarországon.

A kérdés adott: Pontosan honnan vegyek drága Gamer PC-t?

2015. nov. 4. 19:12
 1/4 Trevor. ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha megrendeled PCX-ről. Most az a 1300Ft futárköltség szerintem teljesen vállalható egy drága gép esetén. Én is PCX-ről rendeltem a hardvereket, amiket aztán itthon raktam össze.
2015. nov. 4. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
BlueComp-ba jártam régebben, korrektek voltak mindig is. A vasvári vagy kossuth utcán van, most hirtelen meg nem mondom. De valóban, sokat spórolsz, ha netről rendeled.
2015. nov. 4. 19:49
 3/4 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm, egy fontos kérdés még

A PCX-en összeraktam a gépet, és ugye összeszerelés meg rendszer is kéne.

De rendszerhez azt írja, hogy csak rendszer vásárlása esetén, akkor ez azt jelenti, hogy nem raknak nekem rá rendszert, csak akkor ha megveszem?

2015. nov. 4. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Első, szerintem is az lesz.

Csak annyi, hogy én összerakatom inkább.

A rendeléssel nincs baj, lazán itt lehetne ha akarnám, most megrendelem mindennel együtt, de.....

..még 2 dolog az akadály

1. Ugye az előző kommentemben leírt rendszer kérdés

2. A második pedig, hogy oké, hogy ha kibontom, egy gépházat kapok, tele minden jóval, és már csapathatom is....

...de a garancia időn belüli meghibásodástól félek, ha valami meghibásodik, akkor oké, hogy eljönnek érte, de csomagoljam be az egész gépházat? Mert mi van ha nem tudom, mi a hibás? Meg ugye ha valaki nem tudja összepakolni-szétszedni a gépet.

Egyedül ez a kettő a probléma, de inkább a második.

2015. nov. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!