Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék venni egy 2,5...

Szeretnék venni egy 2,5 merevlemezt és házat külön, majd a boltban összerakatni. Milyen házat és merevlemezt javasoltok?

Figyelt kérdés

Nem tudom, bizonyos bevásárlóközpontokban is lehet -e kapni és hol érdemes megvenni amit szeretnék (nem "házzzal egybeépített" konstrukcióra gondolok), tehát nem a különféle gyártóknak az a konstrukciója, amely a házzal egybe van építve.

Javasolnátok nagyon jó márkás, USB 3.0 szabványt ismerő házakat?

Nem hátrány ha a 2 TB-nél nagyobb merevlemezeket is támogatja, de USB 3.0 támogatás fontosabb lenne.

Azt hiszem, 500 GB Western Digital Blue-t vennék bele...

Egyszerűen bármilyen számítástechnikai oldalon, bolt honlapján nézem, nem találok ilyen házakat az árukínálatban, párat be tudnátok linkelni?

2015. nov. 1. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Alaplap pontos típusát linkeld, hogy tudjuk, hány előlapi portot használhatsz.

Érdemes 1TB-s merevlemezt venni, mivel GB/Ft aránya sokkal jobb.

2015. nov. 1. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Laptopom van, pontos típusát hirtelen nem tudom, 3 darab USB port van rajta, kettő baloldalt, egy jobboldalt.
2015. nov. 1. 22:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Asztali géphez is szeretném használni majd (tervezem a beszerzését) ezért fontos hogy az USB 3.0 szabványt tudja a ház.
2015. nov. 1. 22:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett nem számítógépházba szeretném beépíteni, hanem olyan házba, amelyet USB-n tudok csatlakoztatni.
2015. nov. 1. 22:49
 5/7 Gábor_79 ***** válasza:

Ezt most egy márkára leszűkítettem, de majd változtatsz [link]

a lemez meg : [link]

2015. nov. 2. 10:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy a "mobil rack" a megfelelő kulcsszó? Olyan találatok jönnek csak fel, hogy több merevlemezt is tud fogadni, meg RAID-et is tud és ezért természetesen irreálisan magas az ára, nekem csak egyetlen merevlemezt kellene hogy kezeljen és semmmilyen feature nem kell, csak hogy ne legyen hardware hibás és normálisan, megbízhatóan menjen.
2015. nov. 2. 19:21
 7/7 Gábor_79 ***** válasza:
Igen jó. Ha megnézed az első oldalt, ott egyszerűbb eszközök vannak. Mert milyen lemez való hozzá a leírás szerint? 2,5"-os SATA. Külső csatlakozás USB 3. Van tápellátás nélküli - ami elég a 2,5 colos-hoz, meg külső tápellátással is. (Vedd ki a szűrésből azt az egy márkát és az összes találatot mutatja) Egyébként szimpla külső merevlemez is megfelelne neked USB 3-as csatlakozással. [link]
2015. nov. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!