PCX direkt ki akar velem szúrni?
Amikor én másfél éve vettem a gépem, kb. minden olyan 1500Ft-al olcsóbb volt, mint most...
Akkor rendelj, amikor látod, hogy olcsó.
Egyébként van ilyen "fogás" amit használnak a boltok:
- Megnézel egy terméket, ami opcionális. Majd még kutatsz ezért-azért. Mivel ez neten történik coockie/session stb jegyzi a mozgásodat és tudja a weboldal, hogy mit néztél már meg és mit nem.
Tehát ha visszatérsz, hogy valószínűleg ő lesz, profit növelés miatt szándékosan átírja a program az árcímkét, hogy többet hagyj ott.
- Bár azt nem tudom, hogy PCX is használja-e ezt a módszert. Továbbá az is belenyomhat a latba, hogy naponta frissítik az árfolyamhoz az árakat, ami azt jelenti, hogy amikor gyengül a Ft akkor drágább lesz a termék. Bár én ezt tartom elképzelhetőnek, mivel ők is külföldről szerzik az árut és gyengébb Ft-al nekik is többet kell költeniük.
Hát gondolom.. Csak a mai világban ott próbálják meg átverni az embert ahol lehet. Párszor már belefutottam a bűvös akció feliratokba a boltban azt ugyanannyiba került mint mindig is. :D
Szóval nekem az lenne a logikus ha az eredeti ár fix lenne és akkor ha már minden termékre van 10% kedvezmény (ami kb annyi lehet h a kiírt ár a normál, az eredeti meg egy tetszőleges magasabb) akkor amit akciósnak hirdetnek arra 15 legyen. Csak ez h kivan írva ez így... na mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!