Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy közösségi oldalon vetitettél a kapcsolatodrol? Akár direkt, akár öntudatlanul, amire csak utolag jöttél rá.
Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 19:04
1/5 anonim válasza:
Felnőtt, értelmes emberek nem beszélnek a kapcsolatukról közösségi oldalon.
2/5 anonim válasza:
az mit jelent, hogy vetíteni? az ember, amikor kapcsolatban van, akkor mindig fűnek-fának be akar számolni róla, hogy boldog, manapság nagyon nagy dolog boldognak lenni, de érett kapcsolatoknál már valóban nem divat az ilyesmi, inkább csak vicceldősből, kacagtatásból csinálják, ha már van közösségi oldal, az legyen vidám, a fiatalabb csajok és srácok egymást könynen ugrathatják, hogy miért vagy egyedül kicsim, ilyenkor persze belemehet az ember hülyeségekbe, mert sajnos baromi sokat számít még mindig, hogy hogyan vélekednek az emberről, senki se szereti, ha szánakoznak rajta
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tinikre gondoltam. Vetiteni, mint másnak mutatni, mint amilyen. Akár képekkel, bejegyzésekkel, kommentekkel.
2016. jan. 4. 21:06
4/5 anonim válasza:
Kint van h kapcsolatban vagyok meg az is hogy kivel. Van kint 4közös képünk + 3 úgy h a párom,a lánya és a lányom. Ősszessen 61képem van. Rólam,lányomról,kutyámról,automról,családomról,tesóm lovairól,barátnömmel van kint egy két kép és a munkaeszközömről ami egy busz.
Nem írogatunk nyilvánossan ki semmit. Nem rakunk ki zenét és jelöljük meg a másikat,meg azt se szoktam kirakni h jaj de boldog vagyok.
N/25
5/5 anonim válasza:
Nem szoktam ilyeneket csinálni. Nem a facebookon élem a párkapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!