Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent az, ha egy pasival...

Mit jelent az, ha egy pasival öntudatlanul is utánozzátok egymás mozdulatait?

Figyelt kérdés
Pl. beszélgetésnél ugyanarra a karotokra könyököltök (nem tudom jobban megfogalmazni), és ugyanabban a pillanatban váltotok teshelyzetet, ugyanúgy piszkáltok valamit az asztalon stb. Ilyenkor egymásra van két ember hangolódva, vagy ez bárkivel ugyanígy működne? Azért kérdezem, mert nekem ez eddig nem tűnt fel, de most tetszik egy srác, és azt vettem észre, hogy beszélgetés közben teljesen ugyanazokat csináljuk. Köszi a válaszokat.
2013. okt. 9. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
pua és tükröz téged
2013. okt. 9. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez a lavcsi XD
2013. okt. 9. 10:07
 3/10 A kérdező kommentje:
10:03-as, akkor szerinted tudatosan csinálja? utánanéztem, hogy mi az a pua és ezt szűrtem le belőle...
2013. okt. 9. 11:56
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem igen

mindent nem tükröz magától normális ember

2013. okt. 9. 12:01
 5/10 A kérdező kommentje:
akkor ha jól értem a dolgot, valszeg csak fel akar szedni és megdönteni? bocs, hogy ennyi kérdésem van, de még nem találkoztam pua-val :)
2013. okt. 9. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

olvasgass a tükörneuronokról

pl ásítás is akarva akaratlanul történik, ha látjuk a másikat ásítani

vagy pl valaki csinál valamit, akarva akarva akaratnul odamész hogy te is hagy próbáld ki.

2013. okt. 9. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam könyvet a testbeszédről. :) Azt olvastam, hogy az utánzás, "másolás" a szimpátia jele. Nem tudatosan csinálja az ember. Ha valakit szimpatikusnak találunk, öntudatlanul is lemásoljuk a mozdulatait.

Ezt egyébként üzletemberek tudatosan is csinálják, hogy manipulálják az ügyfelet. Hiszen ez belőlünk is pozitív érzéseket vált ki, a másik felet szimpatikusnak találjuk.

Eddig nagyon nem hittem ebben, de mióta ezeket elolvastam, elkezdtem tudatosan használni ezt és megfigyelni a körülöttem lévő embereket. Egy barátnőmmel beszélgettem és eszembe jutott ez a könyv. Hirtelen csípőre tettem az egyik kezem és a testsúlyomat az ellenkező lábamra helyeztem. Odafigyeltem a barátnőm reakciójára, ami a következő volt: ő is csípőre tette a kezét. :D

Utána ismerkedéseknél próbáltam ezeket burkoltan "bevetni" és sikerem volt. Azt vettem észre, ha a testemet tudatosan használom, sok ember számára szimpatikus lehetek, az első benyomásom pozitív lehet és könnyebb dolgom van. Ilyenkor általában jobban megnyílnak, mosolyognak. Ők nem tudták, amit én igen, hogy manipuláltam őket. (persze nem volt rossz szándékom)

Szóval azt mondom, hogy talán tényleg csak "véletlenszerű" és egyszerűen szimpatikusak vagytok egymásnak. Viszont lehet, hogy a mi kis barátunk ismeri a teste titkait és tudatosan használja, hogy imponáljon neked. De szerintem lényegtelen. Hisz s) esetben tetszel neki

b) esetben is tetszel neki és egy idióta szexhiányosnak nincs annyi értelmi szintje, hogy ilyenekre odafigyeljen. :)

Remélem, segítettem valamit. :S Sok sikert! :)

2013. okt. 9. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

pua tananyag:

Megnyerőnek lenni, figyelj a testbeszédedre

A cél az, hogy miközben lenyűgözően érdekes beszélgetést folytatsz a csajjal, a testbeszédeddel is ugyanazt a dominanciát és nyugalmat fejezd ki, mint a beszédeddel. Attól a pillanattól kezdve, hogy mélyebb dolgokról is beszéltek, fordítsd szembe vele a testedet. Ha beszélsz, nézz a szemébe, és TARTSD a kontaktust. Ne csak az adott nővel csináld ezt, mindenkivel viselkedj így, hogy szokd ezt az egészet.

Van egy jelenség, amit tükrözésnek hívunk. A lényege az, hogy ha két ember igazán mély beszélgetésben vannak, tudat alatt utánozni fogják egymás testbeszédét és hangsúlyát. Ha te tükrözöd az ő testbeszédét (tehát utánzod, ahogy viselkedik), és már elég mély a kialakult vonzalom, akkor ő még erősebb jelekkel fog válaszolni. Ha fejjel nekidől a falnak, csináld te is azt. Egyszerű, de nagyon erőteljes hatású technika.

Most tartunk ott, hogy megérinted a csajt. Tudományos kutatások igazolják, hogy ha lágyan, rövid ideig megérinted a csaj kezét, akkor sokkal fogékonyabb lesz arra, amit mondasz, és pozitívabban fog reagálni. Ha megérinted, legyen az egész spontán, ne tervezd el előre! Ha mellette állsz, rá is teheted a kezed a vállára, ha valami fontosat akarsz neki mondani. Ha a csaj ellök, valamit elrontottál. Semmi gond, majd legközelebb.

Amit itt leírok, nem csak a nőzésben, hanem az élet minden területén hasznos. A jó testbeszéd, a tükrözés, a lágy érintések minden interakciódra pozitívan hatnak, és a nőknél való sikerességen kívül rengeteg pozitív hatásuk van. Tanulj még többet és próbáld ki magad, hogy lásd, miben van még fejlődnivalód! Ne késlekedj, minden nap érték!

2013. okt. 9. 20:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyelőre kivárok, aztán majd meglátom mi lesz :)
2013. okt. 10. 07:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
rendben. olvass pua oldalakat. ha gyakorol észre fogod venni
2013. okt. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!