Lányok! Mit tennétek akkor, ha az utcán sétálva két fiú egymás közt elég hallhatóan úgy jellemezné a szép formás, kerek, telt hátsótokat, hogy "Hűű! Micsoda segg! "?
Megfordulnátok és lekevernétek mindkettőnek egy hatalmas pofont? Lealáznátok őket szavakkal a sárga földig?
Vagy úgy tennétek, mint a viccben: ti is ugyanezt mondjátok nekik, csak a szemükbe nézve.
31/f
3-as!
Nyugi, nem szoktam ilyet csinálni. Csak láttam egy ilyen esetet a nyár közepén, mikor két BKV ellenőr lent a metróaluljáróban egy jegyellenőrzési pontnál éppen ezt tette előttem, mikor egy szép formás hátsójú lány készült lemenni a mozgólépcsőn. Nem is nézték meg a jegyemet, mert végig a lányt bámulták. Ebben az esetben a lány nem reagált semmit, pedig biztosan hallotta, amit a hàtsójáról mondtak.
Ha egyedül megyek vhova, mindig zenét hallgatok, szal kizárt, h meghalljam és foglalkozzam érdembe ezzel. Ha meg a Kedvesemmel, akkor is kizárt, mer csak Vele foglalkozom, más nem érdekel. :P
De ha netán még sem zenét hallgatnék akkor lehet, h azt, kösz, tudom. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!