CS:GO Kevés FPS? Többi lent!
Két monitorom van.Egy fullhd-s és egy 1440x900-as felbontású.Mind a kettő 75HZ-s és régebben csgoban megvolt fixen kb. a 100 fps-em.Szép folyamatosnak látszódott a képe.Nem rég óta tapasztaltam, hogy kevesebb az fps-em és nem olyan folyamatos a kép.PL. amikor dobok egy smokeot és robban vagy simán egy fraget vagy lelövök egy embert akkor ledroppol az fps-em 30-40 re.Minden a legalacsonyabbara van állítva a videó beállításokon.1920x1080-as felbontásban játszom a játékot.Eddig nem volt vele baj.Nem tudom megérné-e upgradelni a hardvereimet de az az igazság, hogy nem nagyon akarok rá sokat költeni.A CS:GO inkább processzor vagy videókártya igényes?
A konfigom:
Processzor:Intel Q9400(Rézmagos hűtéssel, nem volt húzva soha sem)
Videókártya: MSI HD 6850
RAM:6Gb
Ezek a főbb dolgok amit tudni kell a gépemről.Nem szeretnék a 775-ös lapokról váltani mert nem lenne rá mosot keretem, de max egy vidikártya beleférne vagy egy processzor (de ne xeon...tudtommal ebbe a foglalatba módosítás nélkül ez a legjobb processzor)
Szóval aki tudja, hogy miért lehet kevés fps-em az adjon pár tippet, vagy, hogy mit vegyek a gépembe, hogy meg legyen újra a 80/90-100 fps-em.Csak már zavaró, hogy alig tudok játszani mert egyszerűen nem folyamatos a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!