CS:GO Kevés FPS? Többi lent!
Két monitorom van.Egy fullhd-s és egy 1440x900-as felbontású.Mind a kettő 75HZ-s és régebben csgoban megvolt fixen kb. a 100 fps-em.Szép folyamatosnak látszódott a képe.Nem rég óta tapasztaltam, hogy kevesebb az fps-em és nem olyan folyamatos a kép.PL. amikor dobok egy smokeot és robban vagy simán egy fraget vagy lelövök egy embert akkor ledroppol az fps-em 30-40 re.Minden a legalacsonyabbara van állítva a videó beállításokon.1920x1080-as felbontásban játszom a játékot.Eddig nem volt vele baj.Nem tudom megérné-e upgradelni a hardvereimet de az az igazság, hogy nem nagyon akarok rá sokat költeni.A CS:GO inkább processzor vagy videókártya igényes?
A konfigom:
Processzor:Intel Q9400(Rézmagos hűtéssel, nem volt húzva soha sem)
Videókártya: MSI HD 6850
RAM:6Gb
Ezek a főbb dolgok amit tudni kell a gépemről.Nem szeretnék a 775-ös lapokról váltani mert nem lenne rá mosot keretem, de max egy vidikártya beleférne vagy egy processzor (de ne xeon...tudtommal ebbe a foglalatba módosítás nélkül ez a legjobb processzor)
Szóval aki tudja, hogy miért lehet kevés fps-em az adjon pár tippet, vagy, hogy mit vegyek a gépembe, hogy meg legyen újra a 80/90-100 fps-em.Csak már zavaró, hogy alig tudok játszani mert egyszerűen nem folyamatos a kép.
Azért lett kevesebb mert FHD-ban játszod már.
De amúgy hagyd FHD-n a többi beállítást vedd le és maximum közepesre állítsd.
ha regen jo volt es most nem, es nem szoftveres a hiba akkor bizony hardveres
megragta az ido vasfoga
tulmelegszik alaplap vagy tapegyseg, vagy pusztan kioregedett
nehez ilyen hiba okat kideriteni konyen es gyorsan...
tap csere még csak csak meg oldahato ha van lehetoseg de alaplap csere az mar nem tul egyszeru,..
probakeppen elsonek persze
nem fuj meleget tap? nem ment tele porral szelozo?
csgo n kivul minden mas ugyan olyan jol megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!