AMD FX-6300 milyen játékokhoz lenne kevés már?
Sziasztok!
A fent említett processzor milyen játékokhoz lenne kevés?
A videokártya egy GTX960 lenne.
Melyek azok a játékok, amelyek a legjobban "processzor igényesek"?
Újakra gondolok. Előre is kösz.
most soroljuk fel oket?
altalanosagban nem lesz jatszhatatlan egyik jatek sem (megfeleloen beallitva),
viszont igen egy Pentium G is a legtobb helyen hasznosabb lenne jatekoknal...
szoval inkabb jobb lenne ha te leirnad mikkel jatszanal leginkabb
de mit is tudnal tenni? letoltod es kiprobalod a gyakorlatban
ha epp ezt nem akarod akkor gond van... mert ez lenne a legcelravezetobb
Akkor a több száz videó, amik pl. AMD FX6300 + GTX960 / R9 380 at mutatják be, az kamu mind?
Mert pl. közel kimaxolva játszanak nagyobb címeket.
(AC sorozat, GTA, Far Cry stb)
Az új játékok már nem egy magot használnak,hanem ttöbbet,nagyon sok közülük az összeset.
Tehát egy vadonat új játéknál elég jól teljesíthet az fx 6300-as,még akkor is,ha kicsit öregecske.
A lényeg,hogy megfelelő videokártya legyen a processzor mellett.
Ám neked most FX 6300 van?
Még nincs, de ismerősömtől olcsón hozzájutnék egy alap géphez (vga nincs, ugye azt később vennék).
Amúgy a gép:
MSI 970 GAMING alaplap, Kingston HyperX Fury 8GB memória, 1TB WD EZEX, Corsair CX 500W táp, Zalman Z11 Plus ház
+ ehhez jönne egy GTX960 vagy R9 380 4gb.
Szóval nem egy "összespórolt" gépről lenne szó. Már csak az alaplap miatt is szeretném az AMD mellett maradni.
Köszi a válaszokat, jöhetnek még.
#3 ezt most kinek irod? es ha neztel videokat mi a problema? igen lehet valamelyik kamu is de tobbsege igaz (legfeljebb beallitasban hazudik)
amugy Just Cause 3 nak is mennie kell, lowon meg foleg
azert kellene neked irni jatekot, de a kozkedveltek kozul valoszinu egysem lesz jatszhatatlan
igen kimaxolasrol van szo, nem is lowon lesznek gondok, az erdekes is lenne...
Kedves Kontár De Közveszélyes,te kipróbáltad,hogy AMD FX-6300-on hogy futnak a játékok?
Kérdező,azt elárulnád,hogy mennyibe lenne ez a gép?
#5 probalj meg FX8350 vagy FX8370 t szerezni
hasznalt uj mindegy csak ezek valamelyike legyen
hardverapro.hu
garist persze...
szerintem megerne akkor mar enyit raalldozni ha ragaszkodsz AM3+ hoz, am3+ on vegulis fx8 nak van es volt ertelme mindeg is, az mas kerdes hogy jatekokban a pentium g még mindeg a legtobb helyen hasznosabb lehet...
de egy fx8 as talan megterul kesobb, netan ha ranyomsz hutot es 4,5GHz re huzod akkor foleg
de hat te tudod, FX4/6 ot szerintem ertelmetlen venni enyi erovel egy i3 al is sokkal erolebb lennel minden celteruleten
ja felre ertetem FX6 is mar a gepben va
akor mindegy
hat ara szamithat de engem annyira nem erdekel
vga ha nincs mivel hasznalod? addig csak all?
Hát, ugye néztem pár videót gameplayekről, mielőtt még írtam volna ide. De nem tudtam, hogy hihetek-e azoknak a videóknak, mert ugye lehet valami tényleg kamu benne (pl. beállíás / felbontás stb).. szóval kiírtam ide a kérdést.
Szóval leginkább ezekkel szeretnék játszani:
GTA V, Far Cry 3-4, Dying Light, Max Payne 3, néha CS:GO
(Nem kimaxolva gondoltam, tehát élsimítás meg ilyesmik nem kellenek nekem.)
Csak annyi, hogy lehetség-e FullHD felbontáson Highon futtatni, ezzel az FX procival + videokártyával a felsorolt játékokat?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!