Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor hűtési probléma?

Processzor hűtési probléma?

Figyelt kérdés

Pár napja elkezdte azt produkálni a számítógépem ( Q6600) hogy egyszer csak 100% felpörögtek a ventillátorok pár percre majd ismét vissza a normálra és ezt váltogatta 15-20 percenként. Ma kitakarítottam, újrapasztáztam és most is nézem a hőfokokat. CPU 41. Ez okés, de a magok 60-72C között ugrálnak. Ha felmegy a maghőmérséklet 70 fölé akkor kezd el maxon menni a processor hűtő.

Valami ötlet? Biosban toljam fel az alap ventilátor sebességet?

Köszi előre

2016. jan. 6. 16:04
 1/3 anonim válasza:

A hűtő teljesítménye gyenge vagy hogyha szűk helyen tartod a gépet akkor nem tudja rendesen forgatni a levegőt ezért a hűtés teljesítménye romlik vagy ha overclockoltad attól is lehet a probléma!!!

Remélem segítettem :)

2016. jan. 6. 16:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Nincs szűk helyen és Over clockolva sincs.

Akkor a hűtő csere jöhet szóba...

Milyet ajánlanál

2016. jan. 6. 19:05
 3/3 anonim válasza:
Azt nem tudom de én a vízhűtést ajánlom szerintem sokkal jobb mint a ventilátoros megoldás de menj el egy számítógépes szervízbe boltba és ott segítenek megtalálni a megfelelő hűtőt és vagy megveszed és beszereled vagy pedig elviszed a gépedet és beszerelik.
2016. jan. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!