Mi lehet a probléma a processzorhűtőmmel?
Figyelt kérdés
Az egyik nap arra lettem figyelmes hogy a processzor 77 fokon volt alap járatban, ekkor megnéztem mi lehet a gond, és láttam hogy egyáltalán nem forog a hűtője. Kiszedtem gondoltam a portól megakadt vagy valami úgyhogy kifújtam a hűtőbordákból a port, és újra is pasztáztam a procit. Újraindítottam és valamikor elkezd forogni de valamikor nem, ha nem forog le kell szedni a gépház oldalát és egy kicsit meg kell lökni, és utána már rendesen megy. Most itt mi lehet a gond? Új procihűtő kéne? A processzorom AMD FX-6300 3.50GHZ.2015. dec. 12. 17:23
1/4 anonim válasza:
Igen nem ártana...
Bár nem hiszem, hogy "csak" 77 fokig megy fel a processzor, ha nem forog a ventilátor... véletlen nem olyan, hogy magától kapcsol be egy megadott hőfok után?
Bár, így belegondolva hülyeség lehet, mivel 77 fok elég magas egy processzornak....
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, eddig rendesen ment nem volt vele gond. Egyik napról a másikra úgy döntött hogy nem akar rendesen forogni. Általában 77-78 fokig felmegy és utána le is kapcsol.
2015. dec. 12. 17:30
3/4 anonim válasza:
Lehet bedöglött de mind1 mert az alap hűtő amit adnak hozzá alapból kuka, nézz rá valami normálisabbat. Én pl az alap hűtővel nem tudtam játszani mert állandóan felmelegedett és kikapcsolt.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy az alap hűtők nem valami jók, és a legtöbben egyből lecserélik a gyárit valami jobbra, de ezzel nem volt gond a hűtés terén, tette a dolgát, csak nem bírta sokáig. Köszönöm a válaszokat akkor nézek egy újat.
2015. dec. 12. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!