Ez a táp jó lenne a gépemhez?
Erre a tápra gondoltam, ittis és pár ismerős is ajánlotta hogy minőségi :Seasonic S12II-520 F3
Ez pedig a konfig:
i5-6400
MSI R9 390 8GB
MSI B150A GAMING PRO-alaplap
Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series-Ram
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX-HDD
# 8 Milyen F3 jelzésre gondolsz ?-egyébként felvidéki vagy tehát nem magyar oldalrol venném.
Viszont,ha a Z170 választanám akkor kellene bele más ram is nem ? vagy maradhat ?
#14 hat nem tudom, itt a H170 kozt volt a kerdes most mar az sem jo csak a jobb cpu?:D
annyi pluszt a cpu nem ad a Z/H viszont ad
itt hoszutavban ahol 6400 nem lesz eleg ott 6600 eleg lesz? viszont a Z lap jol johet sok szempontbol most is kesobb is
H170 et meg én alapnak tartom egy komolyabb gepben ezert nem is szoktam az "irodai" lapkakal foglalkozni... aki olyat akar az magara vessen (ha gondot jelent majd)
arrol meg mar emlitest se szabad tenni hogy egy premium anyaghasznalatu lapka sem art (aki megengetheti maganak) en ezt tartom extra nak nem a H170/Z chipset eket... ("ezek alapok" mint irtam szvsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!