Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnék a gépemhez való...

Hogyan tudnék a gépemhez való audio drivert keresni?

Figyelt kérdés

Egy HP dc7800 PC-t vettem, most telepítettem rá a Win7-et, minden remekül megy, de hang nincsen.

Hiába dugom be hátra/előre az 5.1-et, vagy fejhallgatót, és megyek rá a hibaelhárításra, nem tud előrukkolni a windows semmit erre.

Próbáltam eszközkezelőben rákeresni hogy van-e frissebb illesztőprogram, az is semmi...

Hogyan tudnék hangot varázsolni a gépre? :D

2015. nov. 29. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz, akkor ez [link] a géped leírása. Mentsd le magadnak, mert kaphatsz még pár csavart labdát a hangon kívül is.

A hibaelhárítás rész a vége felé van.

ADI1884 codec-hez kell driver, amit ezen

[link] az oldalon találhatsz.

2015. nov. 29. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

válaszd ki az op rendszert és szedd le az audio drivert telepítsd és kész

2015. nov. 29. 22:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Windows 7 Ultimate van a gépen, ilyen illesztőprogramot viszont nem találok :/

Az egyetlen megoldás az, hogy más rendszert rakok fel?

(és a probléma is az volt, hogy Ultimate-t tettem fel?)

2015. nov. 29. 22:13
 4/7 anonim válasza:
én driver boosterel szoktam illesztőket telepiteni az iobit oldalárol ingyen leszedheted
2015. nov. 29. 22:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Pont ezt a programot próbáltam ki pár napja, semmire se jó :D

Azt nem tudom, hogy azért, mert nem létezik ilyen PC-n rendesen működő win7 Ultimate, vagy mert a program nem ér egy lyukas fillért se, de ugyanúgy nincs hang utána. :D

Ha nem kapok addig működő választ, akkor pár nap múlva kipróbálok egy másik rendszert is.

2015. nov. 29. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Az Enterprise Editiont válaszd. Az ugyanaz mint az Ultimate, csak a liceszfeltételekben különböznek.
2015. nov. 30. 06:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem fontos a változat, csak éppen ez volt kéznél most, ezért ezt tettem fel.

Lehetséges, hogy csak a windows verzió miatt nincs hang (és illesztőprogram se hozzá)?

Hétvégén kipróbálok egy Professional-t, ahhoz van audio driver a HP honlapján (bár lehet hogy magától is telepíti a rendszer, ha képes rá).

2015. nov. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!