Hogyan tudnék a gépemhez való audio drivert keresni?
Egy HP dc7800 PC-t vettem, most telepítettem rá a Win7-et, minden remekül megy, de hang nincsen.
Hiába dugom be hátra/előre az 5.1-et, vagy fejhallgatót, és megyek rá a hibaelhárításra, nem tud előrukkolni a windows semmit erre.
Próbáltam eszközkezelőben rákeresni hogy van-e frissebb illesztőprogram, az is semmi...
Hogyan tudnék hangot varázsolni a gépre? :D
válaszd ki az op rendszert és szedd le az audio drivert telepítsd és kész
Windows 7 Ultimate van a gépen, ilyen illesztőprogramot viszont nem találok :/
Az egyetlen megoldás az, hogy más rendszert rakok fel?
(és a probléma is az volt, hogy Ultimate-t tettem fel?)
Pont ezt a programot próbáltam ki pár napja, semmire se jó :D
Azt nem tudom, hogy azért, mert nem létezik ilyen PC-n rendesen működő win7 Ultimate, vagy mert a program nem ér egy lyukas fillért se, de ugyanúgy nincs hang utána. :D
Ha nem kapok addig működő választ, akkor pár nap múlva kipróbálok egy másik rendszert is.
Nem fontos a változat, csak éppen ez volt kéznél most, ezért ezt tettem fel.
Lehetséges, hogy csak a windows verzió miatt nincs hang (és illesztőprogram se hozzá)?
Hétvégén kipróbálok egy Professional-t, ahhoz van audio driver a HP honlapján (bár lehet hogy magától is telepíti a rendszer, ha képes rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!