Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy 30mbites netunk van...

Van egy 30mbites netunk van hozza egy 300mbites router es nekem nem a gépemhez került a modem és ezért nekem van egy wifi adapterem ami szintén 300mbts om os és nem a leggyorsabb többi lent?

Figyelt kérdés
Akkor ha gyorsabb wifit akarok akkor a routert kell nagyobb bitesre cserelni vagy az adptert? Vagy mindkettőt?
2015. okt. 15. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

ha gyorsabb netet akarsz, akkor az internetcsomagot kell nagyobbra váltani.

Amúgy a wifi-n sosem lesz olyan gyors, mint kábelen. a wifi kb 10-20%-kal lassabb lesz mint a kábel.

2015. okt. 15. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Tehát adott egy 30 MBites net, mellé egy 300 Mbites router,+ a géped wi-fi adapterrel (ami szintén tud 300MBit-et).

A kérdéssor adott:

Hol helyezkedik el a géped és a router egymáshoz képest (hány fal van, milyen vastagok, milyen anyagú a fal, stb.)?

Mi a wi-fi adaptered és a router PONTOS neve? Mert lehet kicsi a router vagy az adapter antennája, esetleg nem tud olyan messzire jelet küldeni, mint kéne (1. kérdés)

Notebookod vagy asztali géped van egyáltalán?

Amúgy mi számít lassúnak? speedtest.net kép feltöltése?

Én első körben azt mondanám rosszul van elhelyezve a gép és le van árnyékolva a jel. Másik router kell (vagy TP linknél lehet külön venni szép nagy antennát, esetleg másik adapter kell géphez).

2015. okt. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!