UPC Router&Modem hez hogy tudok hozzá kötni egy routert? (Részletesebben lent)
Sziasztok van egy UPC Ubee EVW3226 Router&Modemem.
És ezen próbáltam portot nyitni, de egyszerűen nem sikerült (az UPC -s eszköz szerint nyitva volt, de egy portot sem engedett át). Ezért vettem egy UBIQUITI airRouter 802.11n Wireless Router -t. Csak már ott meg akadtam, hogy hogyan kössem össze a kettőt, mert a UPC -s eszközön kikapcsoltam a hozzáférési pontot, és Router Módból átraktam Bridge Módba. Miután átraktam elmentettem, újraindul a UPC s eszköz, és utána a routeren keresztül nem jön net. (Mind végig kábelen keresztül volt csatlakoztatva) át dugtam a UPC s eszközbe a kábelt, ilyenkor osztott netet a gépnek. Hogy kéne beállítanom, a UPC -s eszközt, meg a routert hogy működjön? és átengedje a portokat?
Előre is köszönöm a segítséget.
A UPC-s modem egyik LAN portjára csatlakoztasd a router WAN portját és a router internetkapcsolatát állítsd szerintem sima DHCP-re.
A port átengedéshez valami olyasmit keress a routeren, hogy port-forward, DMZ vagy virtual servers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!