Szal Dávid kérdése:
Hogy tudok kontrollert használni több játékban? Részletesebben alul.
Figyelt kérdés
Részletesebben kifejtem.
Vettem egy kontrollert a gépemhez. A konfigurálása profin működött, euro truck simulator 2-ben is teszteltem, minden jó rajta. Viszont sok játékban nem tudom átállítani, és nem is érzékeli. Szeretném megcsinálni, hogy például egy Naruto Ultimate Ninjastorm 2 vagy a revolutionban is tudjam használni, mert a beállításoknál nem érzékelte a kontrollert.
Van erre lehetőség?
Néztem videót, de a data.hu-ról letörölték a fájlt...
2014. szept. 23. 15:16
1/9 anonim válasza:
Milyen kontroller? Olcsóbbakat sok játék nem ismeri föl. Drivert fölraktad hozzá?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen felraktam, és ez egy media-tech kontroller.
2014. szept. 23. 16:03
3/9 anonim válasza:
Akkor ne csodálkozz, hogy sok játék nem ismeri föl.
4/9 A kérdező kommentje:
A kontroller az kontroller.. :D
Miért kell hülyére csinálni őket?
2014. szept. 23. 16:21
5/9 A kérdező kommentje:
És nincs rá esély hogy valahogyan felcseréljem az egeret és a billentyűzetet vele?
2014. szept. 23. 16:23
6/9 halalfalo válasza:
Xpadder nevű programmal lehet egér gombot, vagy billentyűt társítani a kontrollerhez, viszont ez nem az igazi.
7/9 A kérdező kommentje:
Akinek ilyen problémája lenne, itt a megoldás!
Egész délután alatt végre egy rejtett linken megtaláltam.
2014. szept. 23. 17:41
8/9 A kérdező kommentje:
ww*.youtube.*com/watch?v=68MKioSHVgs
2014. szept. 23. 17:49
9/9 anonim válasza:
A linket normálisan is berakhatod:
www.youtube.com/watch?v=68MKioSHVgs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!