Ha nem használom annyit a számítógépet akkor az XBOX ONE jó az esetmben?
AMIK A FŐK:
- Játék
- Képek/videók tárolása
Szóval ezekre mennyire megfelelő?
Illetve mire is jó pontosan ez a konzol a játékon kívül?
10# "Arra céloztam hogy ha XBox One-on akar játszani meg filmet letölteni, akkor ahhoz sok pénz kell- "
-Te írtad hogy nekem szövegértelmezési problémáim vannak, szerinted itt hol szerepel a film letöltés?
Szóval kérlek, hagyjuk inkább ezt a szócsépelést. :) És elmagyarázni sem akarom hogy mire értettem, ha annyira okos vagy te is tudod értelmezni! :D Legalább segítenél a kérdezőnek...
Külső merevlemezt bárhol-> [link]
pl. ez jó árban van, csak azért írtam ezt mert lehet használni Xbox one is, ezzel akár játékokat is tudsz futtatni rajta ha éppen betelik a belső tárhely.
Na, ha nem akarsz olyan játékokkal játszani amit a mozgásoddal irányítasz (bár sztem erre is biztos van pc-s megoldás) akkor válaszd a számítógépet.
Tudod bővíteni, saját magad is tudod szervizelni, és ha mégis kell majd számítógép, nem kell majd venned egyet külön pluszba. Egyetlen előnye hogy a későbbi játékok is biztosan futnak majd rajta, persze a grafikai tulajdonságok a jelenlegiek maradnak, de PC-n simán leviheted a beállításokat.
Mivel nem vagyok született kocka nem hiszem, hogy a PC a nekem való. Maximum a Skyrim 200 mod miatt venném azt ha venném.
De valahogy kockátlanabbnak nézem a konzolt.
Odaülsz a fotelbe vagy az ágyra és nyomhatod fekve is. A PC előtt meg folyton ott kell görnyedni a kis kijelző előtt.
Még az érdekelne, hogy ha a Batman-hez nincs meg as Harley Quinn DLC-m akkor azt hogyan tudnám megszerezni hozzá?
Az XBOX ONE online szolgáltatásán keresztül a GOLD-on meg lehet venni? Illetve innen kell venni a játékokhoz a pack-okat és a dlc-ket? :S
A PC is ráköthető TV-re és kontrolerrel is használható. Annyi előnyét megemlíteném, hogy mást is lehet vele csinálni játékon kívül.
Ha van egy jó ismerősöd aki ért a számítógépekhez vagy akár ismeretlen, a (rendszer)telepítésen kívül mindent meg lehet csinálni távolról megfelelő programmal. Már a rendszerbeállítást stb. Még a BIOS-ba nem lehet távolról álligatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!