Ha nem használom annyit a számítógépet akkor az XBOX ONE jó az esetmben?
AMIK A FŐK:
- Játék
- Képek/videók tárolása
Szóval ezekre mennyire megfelelő?
Illetve mire is jó pontosan ez a konzol a játékon kívül?
#2 Ne irigykedj! :D
Hát azt már te tudod, nekem volt mindkettő, vagyis konzolom már nincs, de én azt tudom mondani saját tapasztalataim szerint hogy aki kényelmesen akar játszani (kényelmességre értendő->fotel vagy kanapé, nagy képernyős tv+házimozi, könnyű telepítés és szoftverhasználat) annak konzol ajánlom játékra!
Sokkal másabb érzetet tud nyújtani a konzol...főleg ha volt retro időszakot mint a ps1/ps2/Xbox! :D
Én csak azért adtam el mert valahogy nem áll kézre nekem a gamepad. :( És RTS is szeretek játszani.
Én konzolon kezdtem a játék karriert.
Ugyanis akkoriban még nem engedhette meg magának mindenki a számítógépet meg nagyon kezdetleges is volt.
Így Nintendo-n kezdtem.
Szarrá játszottuk haverral a Mortal Kombat I-II részét.
Aztán mivel a komolyabb grafikájú játékok PC-re jelentek meg mint a Thief III vagy a Doom meg a Duke Nukem 3D átszoktunk PC-re. Utána jött a PS2 és valahogy a PC el lett felejtve. Utána jött a World of Warcraft és megint rászoktam a PC-re meg a PS2 útközben elromlott. Most egy ócska PC-m van és az XBOX ONE-re gondoltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!