Új PC első indításakor mit kell csinálni?
Adott egy új ilyen PC:
Első indításkor se kép, se hang...
Összedugtam mindent, és vártam volna a BIOS-t, hogy a bootolást be tudjam állítani, de semmi nem történik.
Indítás után csippan egy rövidet, és a képernyő végig fekete. Hiába nyomkodom indítás után az F2, F10, F12, Del, Enter billentyűket, semmi nem történik.
Holnap kipróbálom (ha tudom) egy másik monitorral is, de a géppel van gond szerintem, mert a monitor eddig is jó volt utolsó használatkor.
Mit csináljak (azelőtt, hogy mostmár a pénzeme kérem vissza, mert ez a második gép, mert az első is rossz volt(igaz, az használt volt))?
Semmilyen csatlakozás nincs szétcsúszva a dobozban.
Több százszor telepítettem már újra sokféle PC-t, laptopot, de ilyet még nem láttam, hogy nem látok semmit...
első kettőnek:
Ha elolvastátok, és értelmeztétek volna a leírást, akkor nem írtatok volna ekkora butaságot...
Már több száz gépet telepítettem, tisztában vagyok vele, hogy működik a dolog.
A gép SEMMIT nem kommunikál a képernyőn, tehát belépni se tudok a BIOS-ba, hogy a bootolást beállísam.
Fekete a képernyő indítás előtt, közben, és után is, folyamatosan.
A géppel lesz valami gond, mert indításkor csippan egyet.
Csatlakozók nincsenek szétcsúszva, RAM-ot is kivettem, majd újra visszaraktam, hogy biztos jól álljon benne.
Világít a gép indításkor (a gépházon a kék led), lehet hallani, hogy a gép elindul, de a képernyőn SEMMI nem jelenik meg.
Ha álltó helyében nem romlott el, akkor annak jónak kell lennie, 2 hete, amikor utoljára volt haználva, akkor jól ment.
De majd ha lesz rá lehetőségem, kipróbálom másikkal is.
Remélem, hogy azzal lesz gond :/
nem kéne venni pre-builded pc-t
örülj ha csak a monitorral lesz gondod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!