Hogyan lehet a MS Word 2003-ban kikapcsolni a program minden
indításakor a jobb oldalon megjelenő Első lépések
menüt?
A nyíl helyett az iksszel zárd be. De inkább frissítsd újabb verzióra vagy cseréld le LibreOffice-ra, mert két hónap múlva együtt fog meghalni az XP-vel.
Ha idegenkedsz az újabb Office verzióktól, akkor a LibreOffice-t pont neked találták ki. Nem fogsz benne eltévedni, és sokkal többet is tud a 2003-as Office-nál.
2014. febr. 1. 21:05
2/13 A kérdező kommentje:
Kiikszelem én, az oké, de alattomosan mindig újra "támad". :D :D Hát igen, ezek újabb verziók meg sem közelítik a jó öreg 2003-at. Sok giccs és átláthatatlan mind (minél újabb, annál inkább az).
3/13 A kérdező kommentje:
Amúgy tudtommal nem "hal meg", csak nem lesz több frissítése vagy mi, de a vírusok ellen úgyis tűzfal meg vírusirtó kell, nem Office, szóval szerintem kitartok. ;)
Tévedés, ha van a rendszeren egy "lyuk", azon keresztül a vírusirtót is szépen meg lehet kerülni. Ha nem így lenne, akkor nem foltozgatnának olyan lelkesen májkroszofték.
2014. febr. 1. 21:12
5/13 A kérdező kommentje:
Oké, de azt is mondták MS-ék, hogy az XP-t sem végleg vagy mi, hanem még valamennyire támogatják vagy mi (zavaros nekem ez az egész) :D szóval maradnék inkább a 2003-nál, hiába agitálsz. ;)
MS annyit mondott, hogy még plusz egy évig lesz MSE frissítés, nem pedig a rendszerhez. Marketingfogás, pár hőbörgőnek befogja a száját, sok jelentősége nincs.
Egyébként nem tudom, mire fel ez a hangnem. A LibreOffice-t fel tudod rakni anélkül, hogy emezt törölnéd. Az egódon kívül semmi nem akadályoz abban, hogy kipróbáld.
[link]
2014. febr. 1. 21:29
7/13 A kérdező kommentje:
Milyen hangnem ember? Ez a "hangnem" benned már nemtetszést váltott ki? (Egó: cöhhh.) Szép... Képzeld, mester! Már kipróbáltam és szerintem pont annyit tud, mint egy Word 2003 (ha jól emlékszem persze).
8/13 A kérdező kommentje:
(Mondjuk abban igazad van, hogy ha olyan okos és jól tájékozott lennék, mint amekkora az állítólagos "egóm", akkor nem kellene itt kérdezősködnöm.)
Oké... Plugin és külső program nélkül nélkül nyiss meg a Word 2003-mal docx fájlt. Aztán mentsd el pdf-ben. Utána gyere vissza, ha kérdésed van. Részemről ennyi, nem kívánok vitát kezdeményezni. Azt csinálsz, amit akarsz, és úgy leszel botnet része a későbbiekben, ahogy akarsz.
2014. febr. 1. 21:44
Szia.
Tudomásom szerint : Eszközök -> Beállitások -> Megjelenités fűl -> Inditás munkaablakkal pipa kivesz.
Leokézod, Összeszárod, majd elinditod a wordot.
Sok sikert.
Üdv.
2014. febr. 1. 22:15
Kapcsolódó kérdések: