Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezhet olyan hogy egy...

Létezhet olyan hogy egy processzor 0 C°fokos alapjáraton?

Figyelt kérdés
Mindig is jó volt a hűtése a gépemnek (5 éves) de egyszer mégis gondoltam egyet és kitakarítottam + tettem hűtőpasztát a processzoromra.Azóta alapjáraton 0 C° fokos amit a SIW programon szoktam nézni.Tényleg létezik ilyen vagy nem mér pontosan a program?A takarítás előtt olyan 10-20 C°fokos volt a procim alapjáraton
2015. dec. 4. 19:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen, ha folyekony nitrogennel hutod.
2015. dec. 4. 19:50
 2/19 A kérdező kommentje:
Aktív hűtéses ventilátor van rajta és hűtőpasztát használtam,de én szerintem a takarítás is nagyot dobott rajta mert a hűtőborda és a ventilátor tele volt porral
2015. dec. 4. 19:53
 3/19 anonim ***** válasza:

Sokat jelent ha kitakarítod de az hogy nulla fokos az kb lehetetlen.

Még ha nagyon jó a hűtésed még akkor is egy szoba hőmérsékletűnek lennie kell.

Max tényleg akkor lehet 0 ha folyékony nitrogénnel hűtőd.

2015. dec. 4. 19:56
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez komolyan megfordult benned....
2015. dec. 4. 19:56
 5/19 A kérdező kommentje:

???

Azt még hozzátenném hogy a ventilátorom maximális fordulatszámmal forog (kb 3500 RPM ha jól emlékszem,de lehet 4500,nem emlékszem már rá pontosan) Ha tényleg lehetetlen a 0 fok akkor hol nézzem meg a tényleges hőmérsékletet?A BIOS-ban vagy használjak egy másik programot?Ennyire pontatlanul mérné a hőmérsékletet a SIW?

2015. dec. 4. 20:02
 6/19 anonim ***** válasza:
Dehogy van, sőt :D Egyszerűen meghalt a szenzor a prociban. Egyébként nem is jó ha túl hideg a proci, mert akkor könnyen játékba jöhet a lecsapódás, vagyis a levegőben lévő vízpára lecsapódik, és folyékony víz lesz (na, ez nagyon nem jó, gondolom sejted miért).
2015. dec. 4. 20:04
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen ez logikus válasz hogy megdöglött a szenzor a procimban.De mitől dögölhetett vajon meg?
2015. dec. 4. 20:11
 8/19 anonim ***** válasza:
Biztos tulhutotted
2015. dec. 4. 20:41
 9/19 anonim ***** válasza:
BIOS-ban is 0 fokot ír?
2015. dec. 4. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:

Ja és 10-20 fokos se lehet soha.

Ha csak nem hűtőkamrában van a gép.

2015. dec. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!