Processzor alapjáraton 55 fok körül van RealTemp szerint. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 16:25
1/10 anonim válasza:
Pontosan milyen processzor.
Egyébként kicsit sok, de még elfogadható.
2/10 A kérdező kommentje:
i5 4460.
Most szereltem össze a gépet. Pár perc netezés után megnéztem, 65-70. Lehet valamit rosszul kötöttem be? bár szerintem a gyári cpu hűtő elég gagyi,kicsit mozog is rajta
2015. okt. 3. 16:36
3/10 anonim válasza:
Akkor nézd meg hogy rendesen van-e rajta mert nem szabadna neki mozogni.
És azért jobban le kellene hűtenie, mert az intel gyári hűtők azok teljesen jók.
4/10 anonim válasza:
Működik a CPU hűtő?Nincs a CPU-n túl sok hűtőpaszta?
5/10 A kérdező kommentje:
igen,megy. Nem hiszem hogy sok van rajta, az alapból rajta volt. Az meg feltételezem pont a kellő mennyiség. A hűtőt 4 oldalán egy-egy kis forgatóval 90 fokkal el kellett forgatni,és az tartja a helyén. Én szerintem ez ne ma legjobb, nem?
2015. okt. 3. 16:41
6/10 A kérdező kommentje:
Valami biztos nem jó, leszedtem az AIDA64-et, ezek után 80 elett van...
2015. okt. 3. 16:45
7/10 anonim válasza:
Az a fogatás teljesen jó, belenyomtad az alaplapba pattanásig mindet és utána forgattad el?
Szerintem nincs fent rendesen a hűtő.
8/10 A kérdező kommentje:
szarul raktam fel...
most megnéztem, felraktam jól, most bekapcsolva már 30 fok lett,sokkal jobb.
Köszönöm a segítséget!
2015. okt. 3. 17:20
10/10 A kérdező kommentje:
nekem is jobban tetszik:D
2015. okt. 3. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!