Miért van az hogy hideg szobában a gépem alapjáraton nagyon zúg?
Figyelt kérdés
A gépem alapjáraton nagyon zúg és ha valami nagyobb játékot elindítok akkor megszűnik.Ha a nagy morajlás közben megfogom egy kicsit a házat abba hagyja.A proci alapjáraton 25 fokos a videókártya pedig 23 fokos2015. szept. 11. 21:09
1/6 papagenou válasza:
lehet h nincsenek rendesen meghúzva a gépház oldalát tartó csavarok. ellenőrizd őket hátul
3/6 papagenou válasza:
porszívózni pont nem kellene, inkább kifújni, kiseperni ha poros.
4/6 A kérdező kommentje:
Vadi újj kb egy hetes
2015. szept. 12. 10:19
5/6 A kérdező kommentje:
megszorítottam és most csak mikor bekapcsol akkor csinálja talán egy percig
2015. szept. 12. 10:21
6/6 papagenou válasza:
indulásnál a merevlemez hajlamos kicsit zörögni. esélyes tovább, hogy valamelyik ventillátorod csinálja. ha elmúlik, nincs baj szerintem, illetve nyílván nem a legjobb, de nagy bajt egyenlőre nem fog okozni.
én egy napot töltöttem azzal, hogy az amúgy olcsó házam oldalait kigumizzam, minden ventillátorral egyetemben :) ha van kedved s időd, tedd meg te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!