Nem sok. 85-90 fokig az AMD-nek is teljesen rendben kell lennie.
2015. júl. 21. 14:00
3/11 anonim válasza:
70 fole nem menjen!!!, csinalj legaramlatot a jazban, vagy vegyel egy parezer forontos hutot ra.
2015. júl. 21. 14:01
4/11 anonim válasza:
Az én procim is hasonló alapjáraton, egy Q6600 ról van szó 3,0GHz en, mondjuk elég kályha tipus az enyém, így nem is aggódok. GTA5 közben viszont nem szokott 60 fok fölé emelkedni. (télen nem fogunk fázni biztos! :D )
Ezt gondolom úgy értelmezzem hogy 43 fokos, és magonként 22 fok?
(Bocsi a hülye kérdésért. :D)
2015. júl. 21. 14:06
6/11 anonim válasza:
A magok azok 22 fokosak de a CPU-nak nem is tudom asszem a kupak alatti része 43 fokos(?), majd egy megfelelően tapasztalt emberke elmondja, hogy most akkor mi van.
2015. júl. 21. 14:17
7/11 anonim válasza:
Az AMD pont hogy addig nem mehet.
75 fok az AMD-nek a max 80foknál a legtöbb már leállítja magát ha rendesen be van állítva.
2015. júl. 21. 14:38
8/11 anonim válasza:
Mivel az intel 105 fok körül kapcsol ki, feltételeztem, hogy az AMD-nek sem lesz baja, ha 85-90 fok alatt van tartva. Ha tévedtem, elnézést kérek, ettől függetlenül nem gondolom, hogy egy 70 fokos maghőmérséklet játék közben probléma lenne.
2015. júl. 21. 17:49
9/11 anonim válasza:
Pedig pont hogy probléma.
Miért?
Tényleg miért is?
Segítek.
Throtlingolás miatt.
Hogy ez mit takar?
A CPU visszavesz a sebességéből, ezáltal kevesebb hőt termel, így próbálja magát megóvni a károsodástól.
Mivel jár ez?
Azzal, hogy elkezd szaggatni a játék, vagy teljesen kifagy.
2015. júl. 21. 17:57
10/11 anonim válasza:
Igen az intel sokkal jobban bírja a hőt. De az amd az már 70-nél visszavesz 75-nél még jobban majd 80-nál kikapcsol.
Nekem is volt már egyszer az intel gépem 102 fokos amikor megállt benne a hűtő és nem vettem észre, nem is tudom igazából hogy mikor állt meg benne, de ami napig működik :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!